Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özgür Özel Kimdir? Özgür Özel nerelidir? Özgür Özel evli mi? Özgür Özel hangi okuldan mezun?

CHP 38. Olağan Kurultayından sonra Genel Başkanlık koltuğuna oturan Özgür Özel arama motorlarında en çok aranan kişiler arasında oldu. Peki, Özgür Özel kimdir? Özgür Özel nerelidir? Özgür Özel kaç yaşındadır. İşte Özgür Özel'in merak edilen hayatı..

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2023 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2023 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Özgür Özel Kimdir? Özgür Özel nerelidir?  Özgür Özel evli mi? Özgür Özel hangi okuldan mezun?

CHP 38. Olağan Kurultayından sonra Genel Başkanlık koltuğuna oturan Özgür Özel arama motorlarında en çok aranan kişiler arasında oldu. Peki, Özgür Özel kimdir?  Özgür Özel nerelidir? Özgür Özel kaç yaşındadır. İşte Özgür Özel'in merak edilen hayatı..

Özgür Özel Kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi'nin herkes tarafından büyük bir merakla beklenen tarihi kurultayı gerçekleştirdi. Kurultay sonrasında Özgür Özel genel başkan oldu.

Özgür Özel kaç doğumlu?

Özgür Özel 21 Eylül 1974 yılında Manisa'da dünyaya gelmiştir.  Özgür Özel'in Baba adı Talat anne adı Şükran'dır. Özgür Özel eğitim hayatına Manisa Merkez Gazi İlkokulu'nda başladı ve tamamladı

Özgür Özel hangi okulda okudu?

Lise hayatına ise İzmir'de devam eden Özgür Özel, Bornova Anadolu Lisesi'nde son sınıftayken yine doğduğu Manisa'ya geçmiş ve Manisa Lisesi'nden mezun olmuştur. Özgür Özel üniversite hayatına ise İzmir'de devam etti ve Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'ni başarıyla tamamlayarak eczacı olarak mezun olmuştur.
 

Eczacılık hayatında önemli kariyer

Üniversite hayatından sonra memleketinde eczacılık yapan Özgür Özel 2007 yılından sonra Türk Eczacıları Birliğinde (TEB) yönetim kurulu üyeliği, sayman ve iki dönem genel sekreterlik görevlerinde de bulunmuştur. Ayrıca Özgür Özel, . Uluslararası Eczacılık Federasyonu, Avrupa Birliği Eczacılık Grubu ile Avrupa Eczacılık Forumu'na üyelikleri bulundu

Özgür Özel'in siyasi hayatı

Özgür Özel, 2009 yılında Cumhuriyet Halk Partisi'nden Manisa Belediye Başkan adayı oldu ancak seçilemedi. Özgür Özel bu yenilgiden sonra siyaseti bırakmadı. 2011 yılında CHP'den Manisa milletvekili olarak seçime girdi ve Manisa Milletvekili  olarak seçildi.  Özgür Özel 2011 yılında milletvekilliği seçiminden sonra yine yerel seçimlere girmek istedi ve 2014 yılınd CHP'nin Manisa Belediye Başkan aday adayı oldu ama ikinci kere kaybetti. Haziran 2015 ve Kasım 2015 seçimlerinde CHP'den yeniden milletvekili olarak meclise girmeye hak kazandı.  24, 25, 26, 27 ve 28. dönem Manisa milletvekili olan Özgür Özel Cumhuriyet Halk Partisi'nin 24 Haziran 2015 tarihinden 3 Haziran 2023 tarihine kadar Grup Başkan Vekilliği görevini üstlendi. Özgür Özel 38. Olağan Kurultayı'nda ikinci turda Kemal Kılıçdaroğlu'na 276 oy farkı atarak Genel Başkanlığı koltuğuna oturdu.

Özgür Özel evli mi?

Özgür Özel, Üniversite yıllarında tanıştığı  Didem Özel ile evli olup İpek adında bir kız çocuğa sahiptir. Özgür Özel iyi derecede İngilizce ve Almanca bilmektedir. 

Kızı İpek Özel kaç yaşında?

Özgür Özel’in kızı İpek Özel 2001 doğumludur. Şu an 22 yaşındadır.

Özgür Özel in kızı ne iş yapıyor?              

İpek Özel şu an aktif olarak Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisidir. İpek Özel öğrencisi olduğu Bahçeşehir Üniversitesi’nde kurumsal iletişim asistanlığı yapmıştır.
 

Özgür Özel nerelidir?

Özgür Özel 21 Eylül 1974 yılında Manisa'da dünyaya gelmiştir.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.