Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nur Viral Kimdir? Nur Viral Kaç Yaşında? Nereli, Evli mi? Boyu, kilosu kaç?

"Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var" programının sunucusu Nur Viral kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi gibi soruların cevabı arama motorlarında sık sık aratılıyor. Youtube ’de yaptığı “Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var” programıyla adından sıkça söz ettiren ve sunuculuğuyla dikkat çeken Nur Viral’de oldukça merak ediliyor. Nur Viral kimdir? Nur Viral kaç yaşında ve nereli? Nur Viral evli mi, eşi kim? Nur Viral ve Cemil Ertem boşandı mı? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2023 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2023 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Nur Viral Kimdir? Nur Viral Kaç Yaşında? Nereli, Evli mi? Boyu, kilosu kaç?

Son günlerde arama motorlarında oldukça sık aranan konulardan biri de Nur Viral kimdir, nereli, kaç yaşında sorularıdır. Beyaz TV ekranlarında hafta içi her gün Hayatta Her Şey Var programı ile ekranlara çıkan ve "Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var" YouTube kanalında içerikler üreten Nur Viral, sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça merak ediliyor.

Nur Viral kimdir?

Özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ekonomi Baş Danışmanı Cemil Ertem ile kısa bir süre evlilik yaşamasıyla da tanınan ve daha çok merak edilen Viral hakkında, Nur Viral kimdir? Nur Viral kaç yaşında ve nereli? Nur Viral evli mi, eşi kim? Nur Viral ve Cemil Ertem boşandı mı? soruları merak ediliyor. İşte detaylar...

Nur Viral kimdir?

13 Mayıs 1975 yılında İstanbul’da doğan ve tüm eğitim hayatını da İstanbul’da tamamlayan Nur Viral, üniversiteden mezun olduktan sonra çeşitli özel dersler almış ve ardından sunuculuk yapmaya başlamıştır. Özellikle diksiyon ve spikerlik eğitimi alan Viral hayatına bu alanda yön vermek istemiştir.

Kariyerine ilk olarak radyolarda spikerlik yaparak başlayan Nur Viral, bir süre sonra radyo programları sunmaya başlamıştır. Radyoya 1993 tarihinde başlayan sunucu, senelerce Türk Sanat Müziği ile ilgili programlar sunup sonrasında ise televizyon kanallarında çalışmaya başlamıştır.

Türkiye’de ilk olarak “Hayat Ağacı” isimli sağlık programını sunan Nur Viral, Tatlıses TV’de 5 yıl boyunca bu programda sunuculuk yapmıştır. Daha çok kadınlara hitap eden bu program o dönemde kadınların en çok beğendiği programlardan biri olmuştur.

Tatlıses Tv’nin ardından çok sayıda kanalda çalışan sunucu, öncelikle Kanal 7 ekranların karşısına geçmiş sonrasında ise Stv, Türkmax, ShowTV ve Beyaz Tv ekranlarında çalışmaya başlamıştır. Bu kanalların hepsinde yemek ve sağlık üzerine programlar sunmuş olan isim günümüzde aktif olarak sunuculuğunu Beyaz Tv televizyonunda yayınlanan Hayatta Her Şey Var programı ile sürdürmektedir. Sunucu hafta içi her gün 11:00’da BEYAZ TV ekranında yayına çıkıyor.

Ayrıca Bellona markası ile anlaşması sona eren Şevval Sam yerine, Nur Viral markanın reklam yüzü olmuştur.

Recep Tayyip Erdoğan'ın ekonomi Başdanışmanı Cemil Ertem ile 2016 yılında Roma Büyükelçiliğinde evlenmiş ve 2019 yılında boşanmıştır. Nur Viral'in ilk evliliğinden bir kızı bulunuyor.

Nur Viral kızı kimdir?

Nur Viral kaç yaşında?

1975 doğumlu olan Nur Viral 48 yaşındadır.

Nur Viral boy, kilo?

Nur Viral 1.75 boyunda ve 59 kilodur.

Nur Viral evli mi?

Nur Vural evlidir. 2 kez evlilik yapan deneyimli sunucunun son eşi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ekonomi Başdanışmanı Cemil Ertem’di. 2016 yılında çift Roma’da güzel bir törenle evlenmişlerdir. Çift 2019 yılında da yollarını ayırmıştı. Nur Viral’in ilk evliliğinden bir kızı bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.