Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak kimdir? Oğuzhan Erdi Atak kaç yaşında, nereli? Oğuzhan Erdi Atak önceki görevleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yapılan kaymakam atamaları gece yarısı Resmi Gazete'de yayınlandı. 179 mülki idare amirinin görev yerinin değiştiği kararnamede Yalova’dan da iki ilçe bulunuyor. Çınarcık ve Çiftlikköy ilçelerinin kaymakamlarının değiştiğini öğrenen vatandaşlar yeni gelecek kaymakamlar hakkında merak edilenleri araştırıyor. Peki, Çınarcık Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak kimdir? Oğuzhan Erdi Atak kaç yaşında, nereli? Oğuzhan Erdi Atak önceki görevleri. İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 15:03
Kaynak: Hilal Baldemir
Çınarcık Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak kimdir? Oğuzhan Erdi Atak kaç yaşında, nereli? Oğuzhan Erdi Atak önceki görevleri

Gece yarısı kabineden iki bakanın görevden alınması ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 179 Mülki İdare Amiri’nin de görev yeri değiştirildi. Cumhurbaşkanlığı kararıyla Sağlık Bakanlığı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndaki görevden alma ve atamaların ek kararında kaymakam atamaları da yapıldı. Peki, Çınarcık Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak kimdir? Oğuzhan Erdi Atak kaç yaşında, nereli? Oğuzhan Erdi Atak önceki görevleri. İşte detaylar…

Kaymakam atamaları kararı kapsamında Yalova’da Çınarcık ve Çiftlikköy ilçelerinin de kaymakamları değişti. Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, Diyarbakır Kayapınar’a atanırken yerine Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada geldi. Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak Düzce Vali Yardımcısı olurken, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Oğuzhan Erdi Atak Çınarcık Kaymakamlığına atandı.

ÇINARCIK KAYMAKAMI OĞUZHAN ERDİ ATAK KİMDİR?

1992 Erzurum Şenkaya doğumlu olan Oğuzhan Erdi Atak, ilk, orta ve lise öğrenimini Erzurum’da tamamlamıştır. Daha sonra ise Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun olmuştur.

105. Dönem Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliğine hak kazanan Kaymakam Atak, Şanlıurfa Kaymakam Adaylığından sonra ilk refikliğini Gaziantep Nizip, ikinci refikliğini ise Giresun Tirebolu’da tamamladı. Atak, 07.11.2017 tarihli Bakanlık Kararı ile Piraziz'e Kaymakam Vekili olarak atandı. 26.10.2019 tarihli kararnamede ise asaleten Gökçebey Kaymakamı olarak görev yaptı.

Gökçebey’de kaymakamlık görevi yaparken 23.07.2020 tarihli kararname ile Şanlıurfa Vali Yardımcılığına atandı. 2020 yılının Temmuz ayından bu yana Şanlıurfa Vali Yardımcılığı görevini yürüten Oğuzhan Erdi Atak 2024/187 sayılı kararla Yalova Çınarcık Kaymakamı olarak atandı.

OĞUZHAN ERDİ ATAK KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Erzurumlu olan Oğuzhan Erdi Atak 32 yaşındadır.

OĞUZHAN ERDİ ATAK ÖNCEKİ GÖREVLERİ

Gaziantep Nizip Kaymakam Vekili

Giresun Tirebolu Kaymakam Vekili

Giresun Piraziz Kaymakam Vekili

Zonguldak Gökçebey Kaymakamı

Şanlıurfa Vali Yardımcılığı

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.