Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Dr. Öğr. Üyesi Seçkin Özcan

Dr. Öğr. Üyesi Seçkin Özcan haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Dr. Öğr. Üyesi Seçkin Özcan haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Başhekim Özcan’dan İl Sağlık Müdürü Kaşıkcı’ya ziyaret Haber

Başhekim Özcan’dan İl Sağlık Müdürü Kaşıkcı’ya ziyaret

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Dr. Öğr. Üyesi Seçkin Özcan, Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halim Ömer Kaşıkcı’ya makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karşılıklı memnuniyetin dile getirildiği kabulde, kentteki sağlık altyapısı ve hastanenin hizmet süreçleri masaya yatırıldı. SAĞLIK HİZMETLERİ VE YENİ PROJELER İSTİŞARE EDİLDİ Görüşmede; hastanenin mevcut durumu, hizmet kalitesinin yükseltilmesi, hasta ve çalışan memnuniyetinin artırılmasına yönelik atılacak adımlar ile önümüzdeki döneme ilişkin planlanan projeler ve kurumlar arası iş birliği imkanları detaylı bir şekilde değerlendirildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halim Ömer Kaşıkcı, Yalova’da sağlık hizmetlerinde kalitenin ve vatandaş memnuniyetinin artırılmasının büyük önem taşıdığını vurguladı. Kaşıkcı, yeni görevine başlayan Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Seçkin Özcan’ı tebrik ederek başarı dileklerini iletti. Ziyaretin ardından Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğinden yapılan açıklamada, "Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak, İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Halim Ömer Kaşıkcı’yı ziyaret ettik. Ziyaretimizde hastanemizin mevcut durumu, hizmet kalitesi, hasta ve çalışan memnuniyetinin artırılması, planlanan projeler ve iş birliği olanakları üzerine verimli bir görüş alışverişinde bulunduk. Nazik ev sahipliği ve destekleri için Sayın İl Sağlık Müdürümüze teşekkür ederiz” denildi.

Şimşek'ten Başhekim Özcan'a anlamlı ziyaret Haber

Şimşek'ten Başhekim Özcan'a anlamlı ziyaret

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev süresi dolan Doç. Dr. Hasan Ergenç’in yerine, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nun onayıyla atanan Dr. Öğr. Üyesi Seçkin Özcan yeni başhekim olarak görevine resmen başladı. AK Parti Yalova İl Kadın Kolları Başkanı Av. Selihan Dicle Şimşek, Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Seçkin Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Şimşek, Özcan’a yeni görev döneminde başarı dileklerini iletti. Görüşmede aynı zamanda da; Yalova’da yürütülen sağlık hizmetleri ve ileriye dönük çalışmalar hakkında da iştişareler gerçekleştirildi. Ziyaret, günün anısına çektirilen hatıra fotoğraflarının ardından, karşılıklı iyi dilek temennileri ile birlikte son buldu. ‘’ALLAH HAYIRLI VE GÜZEL İŞLER YAPMAYI NASİP ETSİN’’ Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan AK Parti Yalova İl Kadın Kolları Başkanı Av. Selihan Dicle Şimşek, sözlerinde şu ifadeleri kullandı, ‘’Sağlık Bakanlığı’mızın tensipleriyle, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi olarak görevine başlayan ve hastalarımızı ziyaretimiz sonrasında bizleri makamında ağırlayan; Dr. Öğr. Üyesi Seçkin Özcan hocamıza hayırlı olsun temennilerimizi ileterek , sohbet ettik. Yeni üstlenmiş olduğu görevinde kendisine başarılar diliyorum.Allah hayırlı ve güzel işler yapmayı nasip etsin.’’ Murat Can Aytemur

Başhekim Seçkin Özcan göreve başladı Haber

Başhekim Seçkin Özcan göreve başladı

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yönetim kademesinde önemli bir bayrak değişimi gerçekleştirildi. Hastanede sözleşme süresi tamamlanan Başhekim Doç. Dr. Hasan Ergenç’in ardından boşalan makama yeni atama yapıldı. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nun onayı ile, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine Dr. Öğr. Üyesi Seçkin Özcan getirildi. Atama kararının resmiyet kazanmasıyla birlikte Başhekim Özcan, görevine resmen başladı. Görevi devralmasının ardından vakit kaybetmeden kolları sıvayan Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Seçkin Özcan, hastanenin mevcut idari yönetimi ve birim sorumlularıyla ilk koordinasyon toplantısını gerçekleştirdi. Hastanedeki mevcut poliklinik hizmetleri, tıbbi cihaz donanımı ve hasta memnuniyeti süreçleri hakkında detaylı bilgi alan Özcan, yeni dönemdeki vizyonunu paylaştı. Kentteki sağlık hizmetlerinin kalitesinin en üst seviyeye çıkarılması gerektiğine dikkati çeken Başhekim Özcan, tüm hastane personelinin vatandaşa daha etkin ve hızlı sağlık hizmeti sunabilmesi adına büyük bir hassasiyetle, özverili bir çalışma ortaya koymasını istedi. DR. ÖĞR. ÜYESİ SEÇKİN ÖZCAN KİMDİR? 1989 Denizli doğumludur. 2013 yılında Pamukkale Üniversitesi’ ni bitiren Özcan, 2018 yılında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde (Ortopedi ve Travmatoloji) uzmanlık eğitimini tamamladı. 2020 yılında Yalova Devlet Hastanesinde göreve başlamıştır. 2023-2025 yılları arasında Başhekim Yardımcılığı yaptı. 2025 yılında Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesine Doktor Öğretim Üyesi olarak geçiş yaparak hastanemizde hizmetine devam etmiştir. Temmuz 2026 tarihinden itibaren Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine devam eden Dr. Öğr. Üyesi Seçkin Özcan evli ve 2 çocuk babasıdır.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.