Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YTSO, Yalova Vekillerini Gazi Meclisi’nde ziyaret etti

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek ve YTSO Meclis Başkanı Muhammet Sarıoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giderek Yalova Vekillerini makamlarında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2024 06:14
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2024 06:14
Kaynak: Murat Can Aytemur
YTSO, Yalova Vekillerini Gazi Meclisi’nde ziyaret etti

Gazi Meclisi’nde, YTSO tarafından Yalova için önemli olan bir dizi ziyaret gerçekleştirildi. YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek ve YTSO Meclis Başkanı Muhammet Sarıoğlu, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Ak Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ve Ak Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ü makamlarında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde, Yalova’yı yakından ilgilendiren bir dizi konu ele alınarak, YTSO üyelerinin talep ve beklentileri ile alakalı olarak karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Gerçekleştirilen ziyaretler toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile beraber son buldu. Vekiller, YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Demiryürek ve Meclis Başkanı Sarıoğlu’na, nazik ziyaretleri adına teşekkür ederken, YTSO Heyeti de Yalova Vekillerine misafirperverlikleri ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür etti.

‘’ÜYELERİMİZİN TALEPLERİNİ İLETTİK’’

Ziyaretler sonrasında, vekiller ile yapılan görüşmelerin verimli bir şekilde geçtiğini ifade eden Başkan Demiryürek, ‘’Üyelerimizin talep ve beklentilerini milletvekillerimize aktararak Yalova’nın ticari ve ekonomik hayatının geliştirilmesi, kobilerin finansal kaynaklara erişimi, konularını kendilerine ilettik’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.