Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YTSO üyelerine İDO reklamlarında özel ayrıcalık

İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. (İDO) Dış İlişkiler Sorumlusu Seyfettin Yabalak ve İDO Kurumsal İletişim ve Pazarlama Birim Yöneticisi Zafer Yazıcı, YTSO’yu ziyaret etti. Ziyarette İDO'nun sunduğu reklam alanları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2025 07:26
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2025 07:27
Kaynak: Mustafa Turan
YTSO üyelerine İDO reklamlarında özel ayrıcalık

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek “İstanbul ile Yalova arasında önemli bir ulaşım köprüsü olan İDO, sadece yolcu taşımacılığı değil, aynı zamanda güçlü bir reklam ve tanıtım mecrası sunuyor. Odamız ile İDO arasında sağlanan bu iş birliği sayesinde, üyelerimizin ürün ve hizmetlerini deniz ulaşımı kullanan geniş bir hedef kitleye duyurabilmeleri için önemli bir fırsat doğdu.

Gemi giydirme, terminal isim hakları, bilet üzeri tanıtımlar ve İDO TV gibi farklı platformlarda yapılacak reklam çalışmalarıyla firmalarımız marka bilinirliğini artırabilecek. YTSO olarak, üyelerimizin ticari faaliyetlerini destekleyen, pazarlama gücünü artıran her türlü fırsatın takipçisi olmaya devam edeceğiz. İDO ile bu özel iş birliği, üyelerimizin tanıtım ve görünürlük konusunda daha avantajlı koşullarda hareket etmelerini sağlayacaktır. İş dünyamıza hayırlı olmasını diliyorum” açıklamasını yaptı.

Mustafa Turan

Kaynak: Mustafa Turan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.