Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YASMEK kursiyerlerinin el sanat sergisi açıldı

Yalova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri bünyesinde hizmet veren Yalova Sanat ve Meslek Edindirme Kursu (YASMEK) kursiyerlerinin yapmış oldukları el sanatları sergisi açıldı. Vatandaşlara yönelik beceri ve meslek edindirme kursları düzenleyen YASMEK, kursiyerlerin hazırladığı çalışmalardan oluşan yılsonu sergisini Yalova Kent Müzesi’nde düzenlenen bir sergi ile vatandaşların beğenisine sundu.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2023 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2023 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
YASMEK kursiyerlerinin el sanat sergisi açıldı

Yalova Kent Müzesi’nde gerçekleşen serginin açılışını Yalova Vali Yardımcısı Mustafa Asım Alkan ve Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk yaptı.

Yıl sonu sergisinin açılışına Yalova Vali Yardımcısı Mustafa Asım Alkan ve Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Mustafa Tutuk’un eşi Gökşen Tutuk, Yalova Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar, Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Arif Laçin, Yalova Ticaret İl Müdürü Alparslan Tunalı, Yalova Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Nevzat Alğan ile Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman ve kursiyerler birlikte katıldılar.

Açılışın ardından Yalova Vali Yardımcısı Mustafa Asım Alkan ve Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ile beraberindekiler sergide yer alan çalışmaları tek tek inceleyerek, kursiyerlerden de bilgiler aldılar.

Yalova Belediyesi ve Halk Eğitim tarafından ortaklaşa düzenlenen kurslarda kursiyerlerin yapmış oldukları hazır giyim, el nakışı, mefruşat, iğne oyası ve birçok el emeklerinin yer aldığı sergi ziyaretçiler tarafından çok beğenildi.

HABER/M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.