Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yasemin Fazlaca, Çınarcık Belediye Başkanı Kurt'u makamında ziyaret etti

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi ile göreve gelen Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’u makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 15:47
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yasemin Fazlaca, Çınarcık Belediye Başkanı Kurt'u makamında ziyaret etti

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, göreve geldiği 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nin ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç ile beraber, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'u makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaret, bölgesel iş birliği ve de aynı zamanda dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’u makamında ziyaret eden Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca ilk olarak, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'a hayırlı olsun dileklerini iletti ve yeni dönemde başarılar diledi. Görüşmenin devamında ise Çınarcık ve Altınova Belediyesi’nin genel durumları ile alakalı sohbet edilerek fikir alışverişleri gerçekleştirildi. İki ilçe hakkında yapılan istişareler sonrasında düzenlenen ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, nazik ziyareti adına Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya teşekkürlerini iletti, Fazlaca ise misafirperverliğinden dolayı Kurt’a teşekkür etti.

Başkanlardan övgü dolu sözler

Kurt sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda, ‘’Altınova’ya baharı getiren Belediye Başkanımız Yasemin Fazlaca ve Cumhuriyet Halk Partisi Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç, bugün makamımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunanlar arasındaydı. Ziyarette, Altınova ve Çınarcık Belediyelerinin genel durumları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Kendilerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyor; Sn. Fazlaca’ya görevinde başarılar diliyorum’’ ifadelerine yer verdi. Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca ise, ‘’Altınova’dan Çınarcık’a selam olsun. Çınarcık Belediye Başkanımız çok değerli Avni KURT beyfendiye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İlçelerimiz hakkında istişareler yaptık. Görevinizde başarılar dilerim. Her zaman yanınızdayız’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.