Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovalılar soluğu bit pazarında buldu! Bit Pazarı bu hafta hınca hınç doldu taştı

Yalova Kapalı Pazaryeri'nde kurulan bitpazarı, bu hafta Yalovalıların yoğun ilgisine sahne oldu! Sıcak havanın etkisiyle artan ziyaretçi sayısı, pazarda hareketliliği artırdı. Esnaf, beklenenin üzerinde satışlarla memnun kaldı. İşte tüm detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2024 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.02.2024 18:00
Kaynak: Hilal Baldemir
Yalovalılar soluğu bit pazarında buldu! Bit Pazarı bu hafta hınca hınç doldu taştı

Yalova halkı, her hafta perşembe günleri Yalova Kapalı Pazaryeri'nde kurulan bit pazarı büyük ilgi gördü! Ancak bu hafta, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığının etkisiyle, bu ilgi daha da arttı. Sahile yönelen Yalovalılar, alışveriş için soluğu bitpazarında aldılar. Farklı kategorilerde ürünlerin sunulduğu bu pazarda, herkesin ihtiyacına uygun bir şey bulması mümkün.

Bitpazarında, sıfır ürünlerden antikaya kadar geniş bir yelpazede ürünler satılıyor. Bu hafta, özellikle daha sağlam ve az kullanılmış ürünler ilgi gördü. Yalova halkı, sabahın erken saatlerinden itibaren pazaryerini doldurdu ve akşam saatlerine kadar yoğunluk devam etti. Pazarda, piyasa fiyatlarının altında birçok ürün satışa sunuluyor, bu da Yalovalıları memnun ediyor.

Yalovalılar soluğu bit pazarında buldu! Bit Pazarı bu hafta hınca hınç doldu taştı

BİT PAZARINDA YOK YOK!

Sıfır ürünler, ikinci el kıyafetler, antika eşyalar, aksesuarlar, kitaplar, elektronik eşyalar, mobilyalar, ev dekorasyon ürünleri, oyuncaklar, mutfak eşyaları ve daha birçok çeşit, pazarda bulunabiliyor. Bu geniş ürün yelpazesi, her zevke ve ihtiyaca hitap ediyor. Bit pazarları oldukça fazla ürün yelpazesine sahip olduğu için her kesimden kitleye hitap ediyor. Yalova'nın geneleği haline gelmiş olan bit pazarı bu hafta oldukça yoğun ilgi buldu.

Yalovalılar soluğu bit pazarında buldu! Bit Pazarı bu hafta hınca hınç doldu taştı 1

ESNAF MEMNUN

Bitpazarı esnafı, genellikle soğuk havalarda satışlardaki düşüşten şikayet ederken, bu hafta karşılaştıkları yoğun ilgiden memnun kaldılar. Satışların beklentilerini karşıladığını belirten esnaflar, "Buna da şükür" diyerek Yalovalıları bitpazarına davet ettiler.

Yalovalılar soluğu bit pazarında buldu! Bit Pazarı bu hafta hınca hınç doldu taştı 2

Bitpazarlarının, ekonomik zorluklarla mücadele eden insanlara alternatif bir alışveriş imkanı sunduğu biliniyor. Özellikle ikinci el ürünlerin ve uygun fiyatlı eşyaların bulunabildiği bu pazarlar, vatandaşların bütçelerine katkı sağlıyor. Aynı zamanda, sürdürülebilir tüketim açısından da önemli bir rol oynayan bitpazarları, kullanılmayan eşyaların tekrar kullanıma kazandırılmasına da destek oluyor.

Yalovalılar soluğu bit pazarında buldu! Bit Pazarı bu hafta hınca hınç doldu taştı 3

BİT PAZARINDA BU HAFTA

Birbirinden farklı ürünlerin yer aldığı pazarda hem sıfır ürünler yer aldı, hem de kullanılmış ürünler yer aldı. 

Yalovalıların bitpazarına olan ilgisinin artarak devam etmesi bekleniyor. Her hafta farklı ürünlerin bulunduğu ve uygun fiyatların sunulduğu bu pazarlar, yerel ekonomiye de canlılık kazandırıyor.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.