Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye Çeyrek Finalde! Yalovalılar Milli Maçı omuz omuza seyretti

Türkiye, Avrupa Şampiyonası Son 16 mücadelesinde Avusturya ile karşılaştı ve sahadan 1-2’lik skorla galip ayrılarak adını çeyrek finale yazdırdı. Yalovalılar bu önemli maçı meydanda kurulan dev ekranda omuz omuza seyretti.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 01:45
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 01:51
Kaynak: Murat Can Aytemur
Türkiye Çeyrek Finalde! Yalovalılar Milli Maçı omuz omuza seyretti

Yalovalılar, Türkiye'nin Avusturya ile oynadığı Avrupa Şampiyonası Son 16 maçını, Yalova Belediyesi tarafından meydanda kurulan dev ekranda heyecanla takip etti. Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’de büyük maçı, hemşehrileri ile birlikte izledi.

Büyük bir coşkuyla dolu olan alan, maçı izlemek için meydana gelen kalabalıkla doldu taştı. Küçükten-büyüğe çok sayıda vatandaş maç öncesinde coşkuyla İstiklal Marşını hep bir ağızdan okudu. Maçın başlaması ile birlikte sesi kısılana kadar tezahüratlarda bulunan Yalova Halkı, maç öncesinde dağıtılan bayraklar eşliğinde renkli anlara sahne oldu.

Bu muhteşem atmosfer, Merih Demiral’ın dakika 1’de bulduğu golle artarak çoğaldı. İlk yarıyı 0-1 önde kapatan Millilerimiz, ikinci yarıda da başarılı bir performans sergileyerek adeta futbol dersi verdi.

Mert kalesinde devleşti, hücum hattımız baskı üstüne baskı ile Avusturya’ya sahayı dar etti. Dakika 59’a geldiğinde Merih Demiral bir kez daha sahneye çıktı ve rakibimiz karşısında 0-2 öne geçmeyi başardık. Son dakikalarda Avusturya baskı oluşturmayı başarıp Gregoritsch ile 1 gol bulsa da çabaları yetersiz kaldı. Millilerimiz sahadan 1-2 galip ayrıldı ve çeyrek finale adını yazdırdı. Galibiyet ardından Yalovalıların sevinciyle yer yerinden oynadı, araçlar kornalar eşliğinde konvoylar oluşturdu. 

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.