Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Vali Kaya’dan acılı aileye ziyaret

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, 12 Nisan tarihinde geçirdiği trafik kazası sonrasında 5 günlük yaşam savaşını kaybeden 22 yaşındaki Melek Karakaş'ın ailesini ziyaret ederek kazadan duyduğu üzüntüyü dile getirdi

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 16:27
Kaynak: Yalova Hayat
Yalova Vali Kaya’dan acılı aileye ziyaret

Yaşanan motosiklet kazası sonrasında hayatını kaybeden Melek Karakaş Yalova’yı yasa boğmuştu. Organlarını da ölümünden birkaç gün önce bağışlayarak herkese örnek olan gencin acılı ailesini ziyaret eden Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya aileye taziyelerini iletti.  Ziyarette Melek Karakaş'ın annesi Viorica Cristina Karakaş, ablaları Adile Karakaş ve Sibel Kaya ile bir araya gelen Vali Kaya, kazadan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Aileye başsağlığı dileyen Vali Kaya, Melek Karakaş'ın organlarını bağışlamasından da övgü ile söz etti.

Acılı aile ile bir süre sohbet eden Vali Kaya, "Melek kızımızın trajik ölümü hepimizi derinden üzdü. Onun organlarını bağışlama kararı ise ne kadar yüce gönüllü bir insan olduğunu gösteriyor. Bu zor zamanda ailenin yanında olduğumuzu ve onlara her türlü desteği sunmaya hazır olduğumuzu bilmelerini isterim" dedi.

Ziyaretlerinin kendilerine güç verdiğini ve acılarını bir nebze olsun azalttığını dile getiren acılı aile ise Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’ya teşekkür ettiler.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.