Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Üniversitesi mezunlarını uğurlayacak

Yalova Üniversitesi yapmış olduğu paylaşımda, çok beklenen mezuniyet töreni tarihini açıkladı. Detaylar haberimizde.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2024 09:50
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2024 09:50
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Üniversitesi mezunlarını uğurlayacak

Bir dönem daha geride kalırken, Yalova Üniversitesi mezunlarını uğurlayacak. Eğitim-öğretim dönemleri boyunca emek vererek, derslerinde başarılı olan öğrenciler mezuniyet töreni ile beraber okullarına veda edecek. Kep atmak için gün sayan, mezun olmaya hak kazanmış öğrenciler, bu özel günde sevdikleriyle bir araya gelerek mutluluklarını paylaşacaklar ancak aynı zamanda da arkadaşlarından ayrılacak olmanın burukluğunu yaşayacaklar.

Yalova Üniversitesi tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, mezuniyet töreni 27 Haziran 2024 tarihinde saat 19.00’da gerçekleştirilecek. Bu tarih, çok sayıda öğrencinin hayallerini süsleyen, emeklerinin karşılığını alacakları, gurur dolu bir gün olacak. Kortej yürüyüşüyle başlayacak Mezuniyet Töreni, dereceye giren öğrencilere hediye takdimi, mezun öğrencilere anı belgesi takdimi ve kep atma töreniyle devam edecek.

Mezuniyet töreni için hazırlıkların sürdüğünü belirten Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, 15. yılı geride bırakırken Yalova Üniversitesi'nin akademik-idari personeli, mevcut öğrencileri ve mezunlarıyla kocaman bir aile olduğunu ifade ederek tüm öğrencileri ve ailelerini Mezuniyet Törenine davet etti.

Mezuniyet töreni, Yalova Üniversitesi kampüsünde düzenlenecek ve öğrencilere unutulmaz anlar yaşatacak. Tören, öğrencilerin eğitim hayatlarını taçlandırırken, aynı zamanda da yeni bir başlangıcın habercisi olacak.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.