Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Orhangazi Yolu üzerinde korkunç kaza

İçerisinde 3 kişinin bulunduğu otomobilin karıştığı kazada 3 kişi hafif yaralandı ve araçta ciddi anlamda maddi hasar meydana geldi.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2023 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2023 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Orhangazi Yolu üzerinde korkunç kaza

Gece 2-3 saatleri arasında Yalova-Orhangazi Yolu Yeniköy Kavşağı mevkii yakınlarında, alınan bilgilere göre Yalova İlinden Orhangazi’ye gitmek üzere seyir halinde olan Ali E’nin kullanmakta olduğu 03 ABA 303 plakalı bir binek araç, kavşağa yaklaştığı sırada, arızalandığı için emniyet şeridinde beklemekte olan 16 AKR 334 Plakalı minibüse arkadan çarptı.

 Meydana gelen kazanın etkisi ile ön lastikleri kopmuş olan 03 ABA 303 plakalı otomobil hemen hemen 50 metre boyunca savrulduktan sonra ancak bariyerlere çarparak durabildi. İhbar üzerine kazanın gerçekleştiği bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazaya karışmış olan her iki araçta da büyük oranda maddi hasar meydana geldi. Otomobilin içerisinde bulunan 3 kişi ise şans eseri kazadan küçük sıyrıklar ile kurtuldu. Meydana gelen kazadan kaynaklı kilitlenen trafik, ekiplerin araçları kaldırması ardından olağan akışına geri döndü.

Haber/Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.