Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'nın Turizm Potansiyeli Konuşuldu

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, ilin turizm potansiyelinin yeterince tanıtılamadığını söyledi. Kaya, fuarlarda ve diğer platformlarda Yalova’nın etkili bir şekilde tanıtılması için çalışacaklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2023 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2023 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova'nın Turizm Potansiyeli Konuşuldu

Yalova Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Yalova İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplantısına, Vali Dr. Hülya Kaya başkanlık etti. Toplantıya, kurum ve kuruluşların temsilcileri de katıldı. Toplantıda, kurumların kendi alanlarında yaptıkları çalışmalar ve önerileri dile getirildi. Ayrıca, ilin tanıtımına yönelik yapılan ve yapılması planlanan faaliyetler de ele alındı.

"Yalova’nın bu yönünün yeterince tanıtılamadığını düşünüyorum"

Vali Kaya, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Yalova’nın turizm potansiyeli çok yüksek bir il olduğunu vurguladı. Kaya, “3 büyük metropolün ortasında kalan ve bu denli doğal güzelliği bünyesinde barındıran Yalova’nın bu yönünün yeterince tanıtılamadığını düşünüyorum.” dedi.
Kaya, bu anlamda Yalova’nın etkili şekilde tanıtılmasının önemine dikkat çekti. Kaya, “Düzenlenen fuarlarda da Yalova’nın etkili bir şekilde tanıtılmasının ilin turizm potansiyelini daha yukarılara taşıyacağına inanıyorum. Bu konuda tüm paydaşlarımızla işbirliği içinde olacağız.” diye konuştu.
Yalova Kültür ve Turizm Müdürü Ziya Karatekin de ilin daha etkin bir şekilde tanıtılması adına Yalova Turizm Birliği (YATUB) ile birlikte yapılan çalışmaları anlattı. Karatekin, Yalova’nın önemli fuarlara katılarak stantlar açtığını da ifade etti. Karatekin, “Bu anlamda fuarlarda yer almanın etkisinin büyük olduğunu görüyoruz. Yalova’nın doğal, kültürel ve termal zenginliklerini daha geniş kitlelere ulaştırabilmek için çaba gösteriyoruz.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.