Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’nın siyasetçileri ve bürokratları bu düğünde buluşu

AK Parti Çınarcık İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz’ın kızı Elvan Yılmaz ile Ahmet Bilgihan’ın Koruköy’de gerçekleştirilen düğünü, Yalova’nın siyaset ve bürokrasi dünyasını bir araya getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2024 05:52
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2024 05:52
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’nın siyasetçileri ve bürokratları bu düğünde buluşu

AK Parti Çınarcık İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve Şükran Yılmaz’ın kızları Elvan Yılmaz ile Rahime ve Şenol Bilgihan'nın oğulları Ahmet Bilgihan, Koruköy Atatürk Kültür Merkez'inde yapılan düğün töreniyle dünya evine girdi. Yalova’nın önde gelen siyasetçi ve bürokratlarının katılım gösterdiği düğün, pasta kesimi, yemek ikramı, takı töreni, müzik eşliğinde oynanan yöresel oyunlar ve modern danslarla renkli görüntülere sahne oldu.

AK Parti Çınarcık İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz’ın davetlilerle yakından ilgilendiği düğüne: AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Çınarcık’ın önceki dönem Belediye Başkanı Numan Soyer ve Eşi Elif Soyer, AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, Altınova Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak başta olmak üzere il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve kurum müdürleri katıldı.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.