Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'nın geleceği masaya yatırıldı

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO)'da gerçekleştirilen istişare toplantısı ile Yalova'nın marka değerini, ekonomik gücünü ve sosyal zenginliğini artıracak projeler görüşüldü

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2024 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2024 12:14
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova'nın geleceği masaya yatırıldı

Yalova'nın marka değerini, ekonomik gücünü ve sosyal zenginliğini artıracak projeler, Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, YTSO Başkanı Cemil Demiryürek ve YTSO Meclis Başkanı Muhammet Sarıoğlu'nun katılımıyla YTSO'da gerçekleştirilen toplantıda ele alındı. Toplantıya Yalova Vali Yardımcısı Mehmet Bahattin Atçı başkanlık etti.
Toplantıda, il açısından katma değer oluşturacak projeler masaya yatırıldı. Yalova Milletvekilleri, Ankara'da bakanlıklar ve hükümet nezdinde yapılması gereken ne varsa ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını ifade ettiler. Yalova Vali Yardımcısı Mehmet Bahattin Avcı ise projelerin ilin gelişimi açısından büyük bir önemi olduğuna dikkat çekti. Bu çerçevede devletin imkanlarının ilimizdeki projelerin hayata geçirilmesinde kullanılması amacı ile ellerinden gelen ne varsa yapacaklarını dile getirdi.
YTSO Başkanı Cemil Demiryürek ve İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel de projelerle ilgili bilgiler verdiler.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.