Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’nın 2 ilçesinde kaymakamlar değişti

Yalova’nın Çiftlikköy ve Çınarcık ilçe kaymakamları, Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile değişti.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 12:11
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’nın 2 ilçesinde kaymakamlar değişti

Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 302 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Cumhurbaşkanlığı kararıyla Sağlık Bakanlığı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndaki görevden alma ve atamaların ek kararında kaymakam atamaları da yapıldı.

302 Mülki İdare Amirinin görev yeri değiştirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Kaymakam atamaları açıklamasında, "Ek listede yer alan kişiler belirtilen görevlere, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2. ve 3'üncü maddeleri gereğince atanmıştır" denildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararına göre, 10'u İçişleri Bakanlığı Merkez Teşkilatında, 292'si ise Vali Yardımcısı ve Kaymakam olarak Taşra Teşkilatında olmak üzere 302 Mülki İdare Amirinin görev yeri değiştirildi.

Çiftlikköy ve Çınarcık kaymakamları değişti

Yalova da yeni atamalardan etkilenen illerden biri oldu. Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, Diyarbakır Kayapınar’a atanırken yerine Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada geldi. Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak Düzce Vali Yardımcısı olurken, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Oğuzhan Erdi Atak Çınarcık Kaymakamlığına atandı.

Cemil Aksak

Oğuzhan Erdi Atak

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.