Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Model Atölyesi, Eskişehir’de İHA ve model uçaklarını sergiledi

Yalova Model Atölyesi İHA Kulübü, 27-30 Eylül tarihleri arasında Eskişehir TÜYAP’ta düzenlenen 3. Endüstri Fuarı’na katıldı. Kulüp, kendi atölyelerinde ürettikleri İHA ve model uçaklarını ziyaretçilerin beğenisine sundu

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2023 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2023 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Model Atölyesi, Eskişehir’de İHA ve model uçaklarını sergiledi

Eskişehir TÜYAP’ta gerçekleştirilen 3. Endüstri Fuarı, endüstri, havacılık, savunma ve teknoloji alanlarında faaliyet gösteren firmaları bir araya getirdi. Fuarda, Türkiye’nin yerli ve milli ürünlerini tanıtma fırsatı bulan Yalova Model Atölyesi İHA Kulübü de büyük ilgi gördü.

Kulüp, stantlarında Alfa Kurt Kamikaze İHA modeli, atölyede üretilen başlangıç seviyesi eğitim model uçakları ve Türkiye’de ilk defa master tezi yürütülen İHA motorları gibi ürünlerini sergiledi. Ayrıca kulüp üyeleri, ziyaretçilere İHA ve model uçak yapımı ve kullanımı hakkında bilgi verdi.
Yalova Model Atölyesi Başkanı ve model uçak eğitmeni Suat Gök, yaptığı açıklamada, fuara katılmanın kendileri için büyük bir gurur olduğunu söyledi. Gök, “Yalova Model Atölyesi olarak gençlerimize havacılığı sevdirmek, konuyla ilgili eğitimler vermek ve Yalova’yı her platformda temsil etmek için çalışıyoruz. Bu fuarda da kendi atölyemizde ürettiğimiz İHA ve model uçaklarımızı tanıtma imkanı bulduk. Bu ürünlerin tamamen yerli ve milli olduğunu belirtmek isterim” dedi.
Gök, ayrıca fuara katılım sağlayan diğer firmalarla da iş birliği yapma fırsatı yakaladıklarını ifade etti. Gök, “Fuarda endüstri, havacılık, savunma ve teknoloji alanlarında faaliyet gösteren birçok firma ile görüştük. Onların deneyimlerinden faydalandık. Ayrıca kendi ürünlerimizi de onlara tanıttık. Bazı firmalarla iş birliği yapma konusunda anlaştık. Bu da bizim için çok değerliydi” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.