Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Makine İhtisas OSB’den ‘Girişimcilik’ eğitimi

Yalova Makine İhtisas OSB, Nitelikli İstihdam Merkezi’nde Yalova Teknopark’ın ön kuluçka çalışmaları kapsamında Girişimcilik Eğitimi düzenleneceğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 00:00
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Makine İhtisas OSB’den ‘Girişimcilik’ eğitimi

Yalova Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Nitelikli İstihdam Merkezi’nde Yalova Teknoparkın ön kuluçka çalışmaları çerçevesinde, 4 Temmuz 2024 Perşembe günü saat 09:30'da online Girişimcilik Eğitimi düzenlenecek.

Yalova Makine İhtisas OSB içerisindeki bölgesinde Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ile üniversite-sanayi iş birliğini sağlayan Yalova Teknopark’ın ön çalışmaları kapsamında yenilikçi fikirler için ilk adım olarak girişimcilik eğitimi verilecek. Online yapılacak olan eğitimde girişimcilerin iş kurma ve yürütme konusunda bilgi sahibi olmaları, bu süreçte rol ve sorumluluklarının farkına varmaları ve iş fikirlerine yönelik iş modelini hazırlayabilecek bilgi ve deneyim kazanmaları için gerekli bilgiler aktarılacak.

Eğitime katılmak isteyen girişimci adaylarının Yalova Makine İhtisas OSB’nin web adresinde yer alan bağlantıdan kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.