Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Kadın Girişimciler Kurulu bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

TOBB Yalova Kadın Girişimciler Kurulu, Başkan Dilara Altan önderliğinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi ve belediye başkanları ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2024 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2024 15:22
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Kadın Girişimciler Kurulu bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Yalova’da kadınların istihdamı ve girişimcilik alanında ki önemli çalışmalar ile gündeme gelen TOBB Yalova Kadın Girişimciler Kurulu, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi ve belediye başkanları ile bir araya geldi. Başkan Dilara Altan önderliğinde gerçekleşen ziyaretlerde ilk olarak Yalova Belediyesi’ne gidildi ve Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ile bir araya gelindi. Burada gerçekleştirilen görüşmede; TOBB Yalova Kadın Girişimciler Kurulu, göreve gelen Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve il genelinde gerçekleştirilen çalışmalar üzerine karşılıklı olarak istişareler gerçekleştirildi. Ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son bulurken Başkan Gürel, nazik ziyaretleri adına TOBB Yalova Kadın Girişimciler Kurulu’na teşekkürlerini iletti.

Yalova Belediyesi ziyareti ardından Çiftlikköy Belediyesi’ne giden TOBB Yalova Kadın Girişimciler Kurulu, burada Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’ye yeni görevinde başarılar diledi. Görüşmenin devamında ise Başkan Yele ile, Çiftlikköy’de gerçekleştirilmesi planlanan projeler üzerine istişareler gerçekleştirildi karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuldu. Ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu. Başkan Yele, nazik ziyaretleri adına TOBB Yalova Kadın Girişimciler Kurulu’na teşekkürlerini iletti.

TOBB Yalova Kadın Girişimciler Kurulu'nun bu ziyaretleri, kadınların iş dünyasındaki rolünü ve katkısını vurgulamak adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.