Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova İYİ Parti Eski İl Başkan Yardımcısı Talip Bayburtlu istifa etti

İYİ Parti Yalova Eski İl Başkan Yardımcısı ve son kurultayda Yalova İl Başkan Adayı olan Talip Bayburtlu, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Bayburtlu, siyaseten hiçbir yere aday olmayacağını ve önümüzdeki yerel seçimlerde Yalova’ya hizmet edecek adayları destekleyeceğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2024 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2024 13:03
Kaynak: Yalova Hayat
Yalova İYİ Parti Eski İl Başkan Yardımcısı Talip Bayburtlu istifa etti

İYİ Parti Yalova Teşkilatında istifa depremi yaşandı. İyi Parti’de yapılan Olağan Genel Kurulda, Yalova İl Başkan Adayı olan Talip Bayburtlu ve son kurultayda Merkez İlçe Başkan Adayı olan Cahide Özsaraç partiden istifa ettiğini açıkladı. Bayburtlu, istifasını sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile duyurdu. Bayburtlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Lüzûmuna binaen, siyaseten hiçbir yere adaylığım söz konusu değildir. Herhangi bir göreve de talip değilim. Arkadaşlarımla beraber İyi Partiden istifa etmiş bulunmaktayım. Önümüzdeki yerel seçimlerde Yalova’mıza hizmet edeceğine inandığımız ve güvendiğimiz adayları destekleyeceğim. Bu süreçte bana destek olan, güvenen, inanan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.