Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Heyeti Mevlid-i Nebi Haftası Açılış törenine katıldı

Yalova Müftülüğü, 26 Eylül 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen Mevlidi Nebî Haftası Açılış Programı’na katıldı. Programa, üniversite ve lise öğrencilerinden oluşan bir heyetle birlikte Yalova Müftü Yardımcısı Dr. İhsan Kara, İmam-Hatip Muhammed Yılmaz ve İl Gençlik Koordinatörü Halil İbrahim Yılmaz da katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2023 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2023 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Heyeti Mevlid-i Nebi Haftası Açılış törenine katıldı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Mevlidi Nebî Haftası Açılış Programı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Programda, Peygamber Efendimizin (s.a.s.) veladeti münasebetiyle düzenlenen Uluslararası Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nın ödül töreni de yapıldı. Programda, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın konuşmalarını da dinleyen Yalova Müftü Yardımcısı Dr. İhsan Kara, İmam-Hatip Muhammed Yılmaz ve İl Gençlik Koordinatörü Halil İbrahim Yılmaz ile gençler ardından Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'ni gezdiler. 
 

Yalova Müftülüğü heyetinin başında bulunan Müftü Yardımcısı Dr. İhsan Kara, programın çok güzel ve anlamlı geçtiğini söyledi. Kara, “Peygamber Efendimizin (s.a.s.) doğumunun sene-i devriyesinde böylesine güzel bir programda bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduk. Özellikle gençlerimizin bu programda yer alması bizim için çok önemliydi.” dedi.
Kara, ayrıca Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ni ziyaret etmenin de kendilerine ayrı bir heyecan verdiğini belirtti. Kara, “Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, ülkemizin en önemli sembollerinden biridir. Burada bulunmak ve bu muhteşem eseri görmek bizleri gururlandırdı.” diye 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.