Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'dan İsmail Atik İyi Parti'den aday olacak mı? Yalova'da İyi Parti'nin adayı kim? Hangi eski belediye başkanı Yalova'dan belediye başkanı aday olacak?

Yerel seçimlere az bir zaman varken bir sürü aday adayının ismi kulislerde geçiyor. İyi Parti'nin seçime ittifak olmadan kendi parti logomuzla gireceğiz demesinden sonra siyaset daha bir hareketlendi. Yalova'da da durumlar karışık İYİ Parti Yalova Belediyesi'ni almak istediğini söylüyor. İşte kulislerde ki eski belediye başkanı olan o isim...

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2023 01:29
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2023 01:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova'dan İsmail Atik İyi Parti'den aday olacak mı?  Yalova'da İyi Parti'nin adayı kim? Hangi eski belediye başkanı Yalova'dan  belediye başkanı aday olacak?

Yerel seçimlere yaklaşılırken eski Termal Belediye Başkan İsmail Atik’in İyi Parti’den Belediye Başkanlığına aday olup olmayacağı merak edilmeye başladı. 
Geçtiğimiz günlerde Yakup Koçal ile adı anılan İyi Parti’de bu sefer de İsmail Atik’in ismi zikredilmeye başladı. Yalova’da merak konusu olan, İsmail Atik’in aday olup olmayacağı durumunu İyi Parti İl Başkanı Osman Kendire sizler için sorduk ve cevapları haberimizde derledik.

İsmail Atik İyi Parti’den Belediye Başkanı Adayı olacak mı?

İyi Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir Sorduğumuz soruyu şu şekilde cevapladı; ‘’Bu soruya başka bir pencereden bakalım, bizler kimseye gelme diyen bir parti değiliz, biz Yalova’nın merkezine oturmuş, Türkiye’nin merkezine oturmuş bir partiyiz. Bu anlamda kapılarımız siyaseten herkese açıktır. İsmail Atik başkanımla bu konuda hiç görüşmedik, kendisinin bu söylemlerden haberi var mı bilmiyorum lakin özellikle şunu söylemek isterim 3 dönem belediye başkanlığı yapmış bir ismin bile İyi Parti ile isminin geçiriliyor olmasından rahatsız olmayız, aynı zamanda Yakup Koçal isminin geçiyor olmasından da rahatsız olmayız. Bu isimler bulundukları bölgenin değerli insanlarıdır. Bu anlamda da bizim bakış açımız kazanmak odaklı bunun için kimseye gelme demiyoruz. Bizim için geçerli olan, İyi Parti’nin politikalarına uygun olması. Bununla ilgilide halkta karşılığı olan en uygun adayı seçmek için uğraşacağız ama dediğim gibi iki isimle de bu konularda hiç görüşmedik, bizim il bazında böyle bir bilgimiz yok.’’

Haber/Murat Can Aytemur  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.