Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Yeni İl Sağlık Müdürü Osman Karakuş göreve başladı

Yalova’nın yeni İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, göreve başladığı ilk gün Yalova Valisi Hülya Kaya’yı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2024 05:42
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2024 05:42
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da Yeni İl Sağlık Müdürü Osman Karakuş göreve başladı

Yalova İl Sağlık Müdürü Emrah Eray’ın görevden alınmasının ardından yerine 7 yıl boyunca Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini sürdüren Dr. Osman Karakuş atandı. Yeni Müdür Osman Karakuş bugün Yalova İl Sağlık Müdürü olarak göreve başladı. Yalova Sağlık Müdürlüğü personeliyle bilgilendirme toplantısı gerçekleştiren İl Sağlık müdürü Osman Karakuş, kurum yöneticilerinden gerekli bilgileri aldıktan sonra Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ile tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

Uzm. Dr. Osman Karakuş mesleki geçmişi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Anestezi Bölümünde ihtisas yapan Osman Karakuş, 2013-2014 yıllarında Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anestezi Kliniğinde görev yaptı. Daha sonra Sungurlu Devlet Hastanesinde başhekimlik görevini sürdüren Karakuş, 2017 yılında da Vezirköprü Devlet Hastanesine Başhekim olarak atandı.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.