Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da villayı uyuşturucu serasına dönüştürdüler

Yalova’da jandarma ekipleri, bir villada iklimlendirme sistemi ile uyuşturucu madde imal eden iki şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerin villasında yapılan aramada, 1.546 gram kurutulmuş skunk, 27 kök skunk bitkisi ve uyuşturucu üretiminde kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2024 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2024 16:51
Kaynak: Yalova Hayat
Yalova’da villayı uyuşturucu serasına dönüştürdüler

Yalova İl Jandarma Komutanlığı, istihbari çalışmalar neticesinde Merkez ilçe Kadıköy beldesinde A.G. ve Z.G. adlı şahısların villasında uyuşturucu madde imal ettiklerini tespit etti. Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden 18 Ocak 2024 tarihinde operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, şüphelileri villalarında suçüstü yakaladı.

Yapılan aramada, 1.546 gram kurutulmuş skunk, 27 kök skunk bitkisi, 9 adet led panel, 7 adet uzatma kablosu, 6 metre havalandırma borusu, 4 adet vantilatör, 2 adet dijital ısı ve nemölçer, 2 adet havalandırma aspiratörü, 2 adet radyal fan, 2 adet karbon filtre, 1 adet ortam nemlendirici, 1 adet seyyar tip klima, 1 adet iklimlendirme çadırı, 1 adet havalandırma motoru, 1 adet havalandırma filtresi gibi uyuşturucu üretiminde kullanılan malzemeler bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler A.G. ve Z.G., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yalova Valiliği, yaptığı açıklamada, Yalova İl Jandarma Komutanlığının, vatandaşların huzur ve güven ortamı içerisinde yaşamalarını sağlamak amacıyla, uyuşturucu ile mücadele öncelikli olmak üzere her türlü suç ve suçlularla mücadeleye etkin bir şekilde devam edeceğini bildirdi.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.