Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 3 kişi gözaltına alınırken, çok miktarda uyuşturucu madde ve para ele geçirildi. Şüphelilerden biri tutuklandı

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2023 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2023 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde suçlarına karışan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik operasyonel çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler tarafından değerlendirilen istihbarat çalışmalarında İstanbul ilinden temin ettiği uyuşturucu maddeleri Yalova’da sokak düzeyinde uyuşturucu madde ticareti yapacağı tespit edilen Ş.K. isimli şüpheli takibe alındı.

Ş.K., İDO feribot iskelesi inişi sırasında ekipler tarafından şok müdahale ile yakalandı ve etkisiz hale getirildi. Yakalanan şüphelinin yapılan üst aramasında 53 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan Ş.K.'nın genişletilen soruşturması kapsamında, İstanbul ilinden temin ettiği uyuşturucu maddeleri birbirleri ile irtibatlı oldukları tespit edilen S.K.G. ile R.P. isimli şahıslardan temin ettiği değerlendirildi. Birbirleri ile irtibatlı oldukları tespit edilen S.K.G. ile R.P. isimli şahısların İstanbul ilinde bulunan ikametgâh adreslerine düzenlenen operasyonda şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

Narkotik maddeler arama köpeği Zeytin eşliğinde gerçekleştirilen ikametgâh aramalarında 725 gram metamfetamin maddesi, 27 gram afyon sakızı maddesi, 27 gram skunk maddesi, 10 adet ecstasy hap, 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Ayrıca yapılan aramalarda, uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 54 bin 100 Türk lirası, bin 230 Amerikan doları, 310 Euro’ya suç gelirleri kapsamında el konuldu.

Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan yürütülen soruşturma kapsamında gözaltında bulunan Ş.K., R.P. ile S.K.G. isimli şüpheli şahıslar adliyeye sevk edildiler. Şahıslardan S.K.G. tutuklanarak cezaevine gönderilirken R.P. serbest bırakıldı. Sanıklardan Ş.K. de adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, çocuk ve gençliğin sağlıklı geleceğine dair uyuşturucu madde suçlarının önlenmesine yönelik mücadelesini kararlılıkla sürdürdüğünü bildirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.