Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Şüpheli araçlardan silah çıktı

Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliği ekipleri tarafından şüpheli görülerek durdurulan 77 ve 34 plakalı araçlarda yapılan aramalarda ruhsatsız silah ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2024 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2024 16:21
Kaynak: Yalova Hayat
Yalova’da Şüpheli araçlardan silah çıktı

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliği, asayiş olaylarında şüpheli şahısların yakalanması, suç işleme amacındakilerin caydırılması ve aranan şahısların yakalanması, uyuşturucu madde suçları ile ilgili uyuşturucu madde suçlarına karışan kişilerin tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışma yaptı.

Bu kapsamda, Bağlarbaşı Mahallesinde durdurulan 77 ve 34 plaka sayılı araçlar içerisinde yapılan kontrollerde, 3 adet ruhsatsız tabanca ve 18 adet 7.65 mm çapında fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan Ş.A., A.A. ve F.A. isimli şüpheliler hakkında 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkında Kanun kapsamında adli tahkikat başlatıldı.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Topluluğun huzur ve güvenliğinin sağlanması, meydana gelebilecek yaralanmalar ve maddi zararların önlenmesine yönelik mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir." denildi.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.