Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Sarallar Çetesi operasyonu! Hakkı Saral yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, suç örgütü çeteleri ile olan mücadeleye son hızla devam ediyor. Son olarak düzenlenen Mahzen-32 Operasyonu ile elebaşı cezaevinde olan Ümit Saral'ın kardeşi Hakkı Saral'ın başında bulunduğu organize suç örgütünün çökertildiğini açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 10:43
Kaynak: Hilal Baldemir
Yalova’da Sarallar Çetesi operasyonu! Hakkı Saral yakalandı

İçişleri Bakanlığı ve emniyet güçleri suç örgütleri ile mücadeleye devam ediyor. Bu operasyonlar kapsamda da peş peşe çökertilen organize suç örgütlerine her geçen gün yenileri ekleniyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son olarak Bursa merkezli İstanbul, Ankara, Trabzon, Sakarya, Yalova ve Diyarbakır’da düzenlenen Mahzen-32 operasyonlarında elebaşılığını cezaevinde bulunan Ümit Saral'ın kardeşi Hakkı Saral'ın yaptığı organize suç örgütü Sarallar’ın çökertildiğini duyurdu.

24 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda elebaşının da aralarında bulunduğu organize suç örgütü üyesi 24 şüpheli yakalanırken 15 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda çek ve senet ile çok miktarda nakit paraya el konuldu.

10 AYDA 454 ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜNÜN SONU GELDİ

Yerlikaya ayrıca 10 aylık süre içinde organize suç örgütlerine yönelik toplam 1201 operasyon düzenlendiğini ve 454 organize suç örgütünün çökertildiğini belirtti.

Yerlikaya, geçen 10 aylık süre zarfında 454 organize suç örgütünü çökerttiklerine ve adlarını kamuoyuyla paylaştıklarına dikkati çekerek, "Organize suç örgütlerine yönelik toplam 1201 operasyon düzenledik. 8 bin 260 şüpheliyi yakaladık. Bunlardan 3 bin 58'i tutuklandı. 1740'ı hakkında adli kontrol kararı verildi." bilgisini verdi.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.