Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Polisten tütün kaçakçılığına darbe

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, tütün kaçakçılığına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda, Çınarcık’ta bir iş yerinde ve bir ikamette 6 bin 840 adet doldurulmuş sigara, 128 adet bandrolsüz nargile tütünü, 2 adet manuel ve 1 adet elektrikli tütün sarma makinesi ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2023 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2023 11:58
Kaynak: Yalova Hayat
Yalova’da Polisten tütün kaçakçılığına darbe

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılık suçlarına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında, 16 Aralık 2023 günü Çınarcık ilçesinde bir operasyon gerçekleştirdi. Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, G.Ö. ve Y.A. isimli şüphelilere ait bir iş yerinde ve bir ikamette yapılan aramalarda; Waletta kalın sarı filtreli 220 adet doldurulmuş sigara, Sarmall marka kalın sarı filtreli 1360 adet doldurulmuş sigara, Calbor Touch Blue marka ince beyaz filtreli 4260 adet doldurulmuş sigara, Dozaj marka 128 adet bandrolsüz nargile tütünü, 2 adet manuel tütün sarma makinesi, 1 adet elektrikli tütün sarma makinesi ele geçirildi. Toplamda 6 bin 840 adet doldurulmuş sigara ve 128 adet bandrolsüz nargile tütününe el konuldu. Ayrıca, tütün sarma makineleri de muhafaza altına alındı. Olayla ilgili G.Ö. ve Y.A. isimli şüpheli şahıslar gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında, 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’nun 3. maddesi kapsamında kaçakçılık suçundan işlem başlatıldı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, devletin mali haklarının korunması, kaçakçılık suçlarının önlenmesine yönelik mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğini ifade etti.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.