Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Oktay Atik CHP’den Çiftlikköy Belediye Başkan aday adaylığında bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) belediye başkan aday adaylıklarında yoğunluk kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda CHP’de geçtiğimiz günlerden itibaren 22 isim belediye başkan aday adaylık başvurusunda bulundu. CHP İl Genel Meclisi Üyesi Oktay Atik de Çiftlikköy Belediye Başkanı Aday Adayı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2023 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2023 12:23
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da Oktay Atik CHP’den Çiftlikköy Belediye Başkan aday adaylığında bulundu

CHP’de belediye başkanlığı için aday adaylığı başvuru süreci kaldığı yerden devam etti. Geçtiğimiz Cuma günü başlayan CHP Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvuru süreci yoğunluk nedeniyle 5 Aralık tarihine kadar uzatıldı. İlçeler bazında ise en fazla aday adaylık başvurusu Çiftlikköy’de yapıldı. Bu kapsamda CHP Yalova İl Başkanlığı’nda da aday adaylık başvuruları yoğun bir şekilde devam ediyor. Bugün de Yalova Merkez, ilçe ve belde belediye başkanlığı aday adaylığı başvuruları devam etti. Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayı olan İlker Küpeli, başvuru evraklarını CHP İl Başkanı Erdem Doğancı’ya teslim etti.

CHP İl Genel Meclisi Üyesi Oktay Atik de Çiftlikköy Belediye Başkanı Aday Adaylığında bulundu. Çiftlikköy’e kesintisiz hizmet için aday adayı olduğunu açıklayan Atik, başvuru dosyasını Doğancı’ya takdim etti. Akabinde Ümit Korkmaz da Taşköprü Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Aday Adaylığı dosyalarını teslim alan CHP İl Başkanı Erdem Doğancı aday adaylarına başarılar diledi.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.