Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da nargile tütünü operasyonu

Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, aldığı bir istihbarat sonrasında gerçekleştirdiği operasyon sonrasında kaçan tütün ele geçirdi

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2024 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2024 12:00
Kaynak: Yalova Hayat
Yalova’da nargile tütünü operasyonu

Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, kaçakçılığın önlenmesi kapsamında yaptığı analiz çalışmaları neticesinde kente kargo aracılığıyla elektronik sigara gireceği ve alıcısının İ.G. isimli şahıs olduğu tespit edilen 2 adet kargo paketini takibe aldı. Kargo paketlerinin teslim alınmasının ardından yapılan operasyonda, paketlerden toplam 39,5 kg ağırlığında gümrük kaçağı nargile tütünü çıktı. Şüpheli İ.G. gözaltına alındı.Yine nargile satışı yaptığı tespit edilen 3 iş yerine baskın düzenleyen ekipler, adli işlem yapılmak üzere toplamda 29 kg 361 gr gümrük kaçağı nargile tütünü ele geçirdi. Ayrıca bahse konu iş yerlerinin nargile satış ve sunum ruhsatı bulunmadığından idari işlem yapılmak üzere İl Tarım Müdürlüğü’nce 101 adet nargile takım seti ve bandrollü 46,7 kg nargile tütününe el konuldu. İş yeri sahipleri hakkında da yasal işlem başlatıldı.

Yalova Emniyet Müdürlüğü, halkın sağlığı, huzur ve güvenliğinin sağlanması için suç ve suçlulara yönelik çalışmalarının aralıksız ve kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.