Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Mesleki Deneyim Paylaşım Projesi protokolü imzalandı

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya'nın himayelerinde, Yalova Valiliği, Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova Üniversitesi, Yalova İl Özel İdaresi, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü ve Yalova Güç Birliği Derneği temsilcilerinin katılımıyla, Yalova Valiliği Toplantı Salonu’nda ‘Yalova Mesleki Deneyim Paylaşım Projesi’ protokolü imzalandı

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2023 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 12:42
Kaynak: Yalova Hayat
Yalova’da Mesleki Deneyim Paylaşım Projesi protokolü imzalandı

Yalova'da alanında uzman kişiler ile Yalova Üniversitesi'nde okuyan öğrencilerin mesleğe uygun olarak eşleştirilmesi ve birebir olarak mesleki deneyim paylaşımı yapılmasını, ayrıca Yalova Üniversitesi ve Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü ile Yalova halkı arasındaki bağların güçlendirilmesi de hedefleyen Yalova Mesleki Deneyim Paylaşım Projesi protokolü Yalova Valiliği Toplantı Salonu’nda imzalandı.

İmza törenine Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, Yalova Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Enstitüsü Müdürü Dr. Yılmaz Boz ve Yalova Güç Birliği Derneği Başkanı Bahattin Sabahçı katıldı.

Proje kapsamında, Yalova'da farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmalarda çalışan alanında uzman kişiler, Yalova Üniversitesi'nde okuyan öğrencilerle bir araya gelecek. Öğrenciler, mentorluk programları ve saha çalışmaları yoluyla, alanında uzman kişilerden mesleki deneyimler kazanma fırsatı yakalayacak. Projenin, öğrencilerin kariyer planlamasına katkıda bulunması ve istihdama yönelik fırsatlar sunması bekleniyor. Projenin 6 ay içinde tamamlanması amaçlanıyor.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.