Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da kentsel dönüşüm ihalesi 15 Kasım’da yenileniyor

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Bağlarbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 717 adet konut ve 19 adet dükkan inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işinin 15 Kasım 2023 Çarşamba günü Ankara’da yeniden ihaleye çıkacağını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2023 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2023 17:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da kentsel dönüşüm ihalesi 15 Kasım’da yenileniyor

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak olan Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm işini alan firmanın müteahhidi geçtiğimiz günlerde vefat etmiş ve buna bağlı olarak da ihale iptal edilmişti. Bu gelişme sonrasında hemen gerekli ihale hazırlıklarını yapan TOKİ, zaman kaybetmeden bu işi yeniden ihaleye çıkma kararı aldı. İhale, 15 Kasım 2023 Çarşamba günü Ankara’da gerçekleştirilecek. Ardından da ihaleyi alan firma 717 adet konut ve 19 adet dükkan inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi için kazmayı vuracak. İhale ile ilgili bilgi veren Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, “Yalova Bağlarbaşı Mahallesi’nde yapılacak olan projede müteahhit vefat edince ihale iptal edildi. 15 Kasım 2023 tarihinde bu ihale yenilenecek. İhale gerçekleştikten sonraki 15 gün içerisinde firma gelip şantiyesini kuracak ve 45 gün içerisinde inşaatlara başlanacak. 12 ayda TOKİ’nin temelleri atılmış olacak” dedi.

Bağlarbaşı Mahallesi’nde yıkımların da hızla devam ettiğini belirten Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, “Kentsel dönüşümü TOKİ yapıyor. Burada belediyemiz sadece yıkım işlerini üstlendi. Onu da TOKİ ile koordinasyon içerisinde gerçekleştiriyoruz. İhaleden hemen sonra çalışmalar başlayacak ve belirlenen süre içerisinde de Bağlarbaşı Mahallemizde konutlar yapılacak” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.