Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da DEVA Partisi’nin afişleri kesildi

Demokrasi ve Atılım Partisi’nin Termal ve Çınarcık’ta ağaçlara astığı seçim afişleri, kimliği belirsiz kişiler tarafından kesilerek yere atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2024 00:01
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2024 00:01
Kaynak: Serap Polat
Yalova’da DEVA Partisi’nin afişleri kesildi

Çınarcık’ta DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk Yumuk ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın fotoğraflarının yer aldığı afişler asıldığı yerden koparılarak yere atıldı.Aynı şekilde Termal’de de DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa Cengiz ve Ali Babacan’ın fotoğraflarının yer aldığı afişler bulunduğu yerden koparılıp atıldı. Kim tarafından yapıldığı henüz bilinmeyen saldırı sonrasında DEVA Partisi’nde sesler yükseldi.

“Birileri bizleri tahrik etmeye çalışıyor”

Termal ve Çınarcık’taki saldırının ardından açıklama yapan DEVA Partisi Yalova İl Başkanı Cevdet Yıldız, “Sizin ahlak dışı kurgulamaya çalıştığınız oyunlara gelmeyeceğiz.” dedi.Seçimlerin dostluk havası içerisinde geçmesini beklerken birilerinin kendilerini tahrik etmeye çalıştığını kaydeden Başkan Yıldız, “Afişlerimize dahi tahammül edemeyenleri Allah’a havale ediyoruz. Sizleri ve sizleri sokağa salanları vicdanları ile baş başa bırakıyorum.Biz Deva Partisi olarak seçimlerin dostluk, kardeşlik ve festival havası içerisinde geçmesini beklerken birileri bizleri tahrik etmeye çalışıyor.Hukuk devletinin gerekleri içinde hareket edip hukuk önünde haklarımızı arayacağız. Sizin ahlak dışı kurgulamaya çalıştığınız oyunlara gelmeyeceğiz.Koparmış olduğunuz pankartlar, alın teri ve helal kazançlarımızla yaptırılmıştır. İçinde haram yoktur. Yapmış olduğunuz ahlaksızlıkları milletimizin takdirine bırakıyorum. Unutmayın zulüm ile abat olanın ahiri berbat olurmuş.” dedi.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.