Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Değişim Partisi İl Başkanı istifa etti

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün CHP listesinden Erzincan milletvekili adayı olması, partide istifalara neden oldu. TDP Yalova İl Başkanı Avukat Hidayet Çabuk, Sarıgül’ün kararına tepki göstererek il başkanlığı ve parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2023 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2023 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da Değişim Partisi İl Başkanı istifa etti

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün CHP listesinden milletvekili adayı olması Yalova’da çatlak yaşanmasına neden oldu. TDP Yalova İl Başkanı Hidayet Çabuk bu adaylık sonrasında hem partiden hem il başkanlığından istifa etti. Çabuk, sosyal medya üzerinden yaptığı yazılı açıklamada, Sarıgül’ün malum partiden milletvekili adaylığının kendisini ve parti tabanını hüsrana uğrattığını söyledi. Çabuk, “Siyaseten kullanılmış olduk. Hayatımın her alanında dürüstlüğü ve ülkemin, devletimin menfaatlerini şahsi çıkarlarımın önünde ve üstünde gördüğümden; Türkiye Değişim Partisi Yalova il başkanlığından ve parti üyeliğinden istifa ettim” dedi.

Çabuk’un istifası sonrası Türkiye Değişim Partisi Yalova İl Teşkilatı’nda dağılma yaşandığı öğrenildi. Partinin il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarının da istifa edeceği belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.