Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da bisiklet hırsızları tekerleği geride bıraktı!

Hırsızlar Yalova Halk Eğitim Merkezi’nin yan tarafındaki bisiklet parkına kilitlenerek bırakılan bisikleti çaldılar

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2024 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2024 12:40
Kaynak: Yalova Hayat
Yalova’da bisiklet hırsızları tekerleği geride bıraktı!

Bisikletin tekerlek kısmından demirlere bağlı olduğunu gören hırsızlar çareyi bisikletin tekerleğini sökerek diğer kısmını çalmakta buldular. Bisikletin tekerleğini parkta kilitli görenler ise bu kadarına da pes demekten kendilerini alamadılar.

Yalova’da son aylarda artan bisiklet hırsızlıklarına bir yenisi daha eklendi. Yalova Halk Eğitim Merkezi'nin yan tarafındaki bisiklet parkına kilitlenerek bırakılan bisikletin hırsızlar tarafından çalınması şoke etti. Hırsızlar, bisikletin tekerlek kısmının demirlere bağlı olduğunu görünce, bisikletin tekerleğini sökerek diğer kısmını çalmaya karar verdi. Bisikletin tekerleğini parkta kilitli görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Bisikletin sahibi olay yerine geldiğinde bisikletinden geriye sadece bir tekerleğin kaldığını gördü. Yaşadığı şaşkınlığı dile getiren bisiklet sahibi, "Bisikletimi her zaman bu parka kilitlerim. Daha önce hiç sorun yaşamamıştım. Bu sabah bisikletimi almak için parka geldiğimde, sadece tekerleğinin kaldığını gördüm. Hırsızlar bisikletin tekerlek kısmının demirlere bağlı olduğunu görünce, tekerleği söküp bisikletin diğer kısmını çalmışlar. Bu kadarına da pes dedim. Hem bisikletim çalındı hem de tekerleği parkta kilitli kaldı. Ne diyeceğimi bilemedim” dedi.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.