Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da bayram denetimleri başladı

Kurban Bayramı ‘Trafik Tedbirleri’ kapsamında; vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla Yalova’da denetimler başladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2024 01:09
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2024 01:09
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova'da bayram denetimleri başladı

Yalova, Kurban Bayramı öncesi hareketliliğin arttığı bu günlerde güvenliği ön planda tutarak önemli adımlar atmaya devam ediyor. Yalova Emniyet Müdürlüğü ve Yalova Valiliği tarafından ortaklaşa yürütülen trafik denetimleri, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için başlatıldı. Vatandaşların sevdikleri ile birlikte mutlu ve huzurlu bir bayram geçirebilmesi adına denetimleri arttığı Yalova’da, şehrin farklı noktalarında Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, otobüsler, motosikletler ve otomobiller denetlenerek, gerekli işlemler gerçekleştirildi.

Yalova Valiliği tarafından yapılan açıklamada, ‘’Trafik kurallarına lütfen uyalım, aşırı hız yapmayalım, araçlarımızda ve otobüslerde emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim, araç kullanırken cep telefonu kullanmayalım, tüm vatandaşlarımıza güvenli yolculuklar dileriz’’ ifadelerine yer verildi.

Yalova'da yapılan bu denetimlerle, Kurban Bayramı boyunca güvenli bir şekilde seyahat etmek ve bayramlarını huzur içinde geçirmek isteyen vatandaşların desteklenmesi hedefleniyor. Kamuoyuna yapılan bu çağrıyla birlikte, sürücülerin trafik kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları önemle vurgulanıyor.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.