Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da AK Parti adaylarını tanıttı

Yalova’da AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı, Raif Dinçkök Kültür Merkezi (RDKM)’nde tam bir coşku havasında gerçekleştirildi. Tek tek sahneye çıkan belediye başkan adayları, belediye ve il genel meclisi üyesi adayları partililere ve vatandaşlara tanıtıldı

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2024 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2024 18:08
Kaynak: Yalova Hayat
Yalova’da AK Parti adaylarını tanıttı

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde il merkezi, ilçe ve beldelerde belediye başkanlığı, belediye meclisleri ve il genel meclisine aday olan AK Partili ve Cumhur İttifakı adayları RDKM’de gerçekleştirilen coşkulu bir programla tanıtıldı.

Salonu hınca hınç dolduran partililer ve vatandaşların alkışları arasında salona giren AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ve Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk salonu dolduranları selamladı. Say duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrasında programın açılış konuşmasını AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü yaptı.

“Bizler geçiciyiz, bu dava kalıcı”

Güçlü konuşmasında, “Ben varsam var. Ben yoksam bu dava yok” anlayışını güdenlerin bu düsturu içselleştiremediğini söyledi. Kişilerin geçici davanın ise kalıcı olduğuna vurgu yapan Güçlü, “Bir seçimi alan en önemli öge teşkilattır. Öncelikle teşkilatlarımızdan şunu rica ediyorum. Gerekirse günde 3-4 saat uyuyacağız. Adaylarımızın kazanması için elimizden gelen ne varsa yapacağız. Bu dava bizden önce de vardı. Şu anda da var. Bizden sonra da olacak. Bu davada sadece önümüzdeki liderlerin isimleri vardır.

Bu davanın erlerinin, çalışanlarının, bu davaya emek harcayanların emeklerini hiçbir zaman göz ardı edemeyiz. Ama şunu da göz önünde tutmamız gerekli. ‘Ben varsam var.

Ben yoksam bu dava yok’ düsturu bizim yolumuzun düsturu değildir. Bu davanın önünde her zaman belediye başkan adayı olarak, belediye meclis, il genel meclisi üyesi olarak mutlaka birileri olacaktır. Bunların da bu görevdeki süreleri bitecek. Yerine yeni kardeşlerimiz gelecektir. Şunu asla ve asla unutmayın. Bu dava biz varken var da, biz buradan inince yok değil. Bizler geçiciyiz.

Ama bu dava ve bu siyasi hareket kalıcı. Ben önceki dönem görev yapan başkanlarımın hepsine teşekkür ediyorum. İnanılmaz derecede büyük işler yaptılar. Yeni belediye başkan adaylarımıza, meclis üyelerimize de, Allah hiç birinize fakirin, fukaranın, kamunun malını yemeyi nasip etmesin. Bu partinin düsturu budur” dedi.
 

“Yalova Belediyesi’ni kazanmak için elimizden geleni yapacağız”
Güçlü’nün ardından sahneye gelen MHP Yalova İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan ise, Cumhur İttifakı’nın uyumundan övgü ile bahsetti. Yalova Belediyesi’ni kazanmak için ellerinden gelen ne varsa yapacaklarını da dile getiren Güldoğan, “Türkiye’nin gelecek yüzyılına damgasını vuracak olan Cumhur İttifakına gönül vermiş, bütün arkadaşlarımı teşkilatım ve partim adına candan selamlıyorum. Hepinizin bildiği gibi Cumhur İttifakı menfaatsiz bir şekilde, karşılıksız bir şekilde devam ediyor. Şu anda önümüzde belediye seçimleri var. Üretken belediyecilik ve gerçek belediyecilik anlayışı ile yola çıkarak MHP olarak elimizden gelen her şeyi fazlası ile yapacak ve Yalova Belediyesi’ni Sayın Mustafa Tutuk’a kazandıracağız” şeklinde konuştu.
 

“Yalova’nın geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz”
Aday tanıtım toplantısının son konuşmasını ise AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş yaptı. Büyükgümüş, ülkenin ve Yalova’nın geleceğini inşa edeceklerini belirttiği konuşmasında, “Ben bu salonda gerçek belediyeciliği Yalova’da 5 yıl daha zafer burcuna dikecek inanmışları görüyorum. Bizlere böyle güçlü, inanmış ve kararlı bir teşkilat nasip ettiği için şükrediyorum. Bize Cumhur İttifakını bahşettiği için şükrediyorum. Ülkemizin ve Yalova’nın geleceğini hep birlikte inşa edeceğimiz bu kutlu kadro ile gurur duyuyorum. 2024 yerel seçimleri için çıktığımız bu yol kutlu olsun. İnşallah bu güzel ekip, bu inanmışlar ordusu 31 Mart akşamına kadar kararlılıkla, gayretle, gerçek belediyeciliği, üretken belediyeciliği Yalova’da zaferle buluşturacak. Zira bizim tek amacımız milletimize hizmet etmektir. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak pusulamızın tek adresi aziz milletimizdir. Biz seçimleri belde, ilçe ve il merkezinde 5 yıl boyunca hangi adımları atacağımızı, 5 yıl boyunca halkımızın karşısına hangi projelerle çıkacağımızı anlattığımız değerlendirme toplantıları olarak görüyoruz. İnşallah seçimlerin ardından başkanlarımız burada, bizler de Ankara’da bakanlıklarımızın tüm imkanlarını şehrimizin hizmetleri için seferber edeceğiz” sözlerine yer verdi.
 

Adayların elini Büyükgümüş kaldırdı
Konuşmaların ardından Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve Yalova Belediye ile İl Genel Meclisi adayları sahneye çağrıldı. Meclis üyeleri ile herkesi selamlayan Tutuk ve beraberindekilerin elini AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş havaya kaldırarak Yalovalılara emanet etti. Ardından ilçe ve belde belediye başkan adayları ile belediye meclisleri ve il genel meclisi adayları sahneye çağrılarak tanıtıldı.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.