Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da 4 adet ruhsatsız silah ve mermi ele geçirildi

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, suçun önlenmesi ve suça karışan şahısların tespiti için yaptıkları çalışmalarda son 2 günde 4 adet ruhsatsız tabanca ele geçirdi

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2024 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2024 15:37
Kaynak: Yalova Hayat
Yalova’da 4 adet ruhsatsız silah ve mermi ele geçirildi

Yalova polisi düzenlediği şok operasyonlar, denetimler ve uygulamalarla suç ve suçlularla mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Bu çerçevede yapılan denetimlerde 4 adet ruhsatsız tabanca ile bu tabancalara ait çok sayıda mermi ele geçirildi.Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri, Dere Mahallesi'nde bir olaya müdahale etti. Olay yerinde bulunan S.Ç. isimli şahıstan 1 adet Walter marka ruhsatsız tabanca ve 9 fişek ele geçirildi. Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise Çamlık Mahallesi'nde meydana gelen genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması olayına müdahale etti. Olay yerinde bulunan ve yaşı küçük olan bir şahıstan 1 adet Blow Magnum Mod92 ibareli kurusıkı tabanca ele geçirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri, durumundan şüphelendikleri 34 plakalı aracı durdurdu. Araçta bulunan R.G. isimli şahıstan 1 adet üzerinde Unıque French Military ibaresi bulunan ruhsatsız tabanca ve 6 fişek ele geçirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri, durumundan şüphelendikleri 06 plakalı aracı durdurdu. Araçta bulunan Ö.S. isimli şahıstan 1 adet COLT’S marka ruhsatsız tabanca ve 8 fişek ele geçirildi. Şüpheliler hakkında gerekli adli işlemler başlatıldı.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, meydana gelebilecek yaralanmalar ve maddi zararların önlenmesine yönelik mücadelelerinin kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.