Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da 4 adet ruhsatsız silah ele geçirildi!

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, suçun önlenmesi ve ruhsatsız silahlarla mücadele kapsamında rutin kontroller gerçekleştirdi. Bu kontrollerde 4 kişiden ruhsatsız tabanca ve fişekler ele geçirildi

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 12:48
Kaynak: Yalova Hayat
Yalova’da 4 adet ruhsatsız silah ele geçirildi!

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı birimler, suçun önlenmesi ve suça karışan şahısların tespiti amacıyla yürütülen sabit uygulamalar ve devriye faaliyetleri kapsamında ruhsatsız silahlar ve mermiler ele geçirdi. Çalışmalar kapsamında Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli görülen O.A. isimli şahsın üzerinde 1 adet Walter marka ruhsatsız tabanca ve 9 adet 7.65 mm çapında fişek ele geçirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Bahçelievler Mahallesi’nde M.C. isimli şüpheli durduruldu. Şahsın yapılan üst aramasında Retay markalı ruhsatsız tabanca ve 7 adet mermi bulundu. Motosikletli polis timleri tarafından durdurulan 77 plakalı araçta ve araç sürücüsü T.A.’nın üst aramasında 1 adet Canik marka ruhsatsız tabanca ve 72 adet fişek ele geçirdi. Ayrıca, 21 Nisan’da bir olaya karıştığı belirlenen M.C. isimli şahıs yakalandı ve üzerinde Retay markalı ruhsatsız tabanca ve 13 adet fişek bulundu.

Şüpheli şahıslar hakkında gerekli adli işlemler başlatıldı. Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, toplumun huzur ve güvenliğini sağlama, yaralanmaları ve maddi zararları önleme mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğini bildirdi.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.