Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Bit Pazarı'nda bu hafta neler var neler?

Yalova Bit Pazarı her hafta olduğu gibi bu hafta da Yalova Halkı’na kapılarını açtı. Kıyafetten, elektroniğe kadar pek çok farklı ürünü bünyesinde barındıran Pazar bu hafta da doldu taştı.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2024 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2024 16:33
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Bit Pazarı'nda bu hafta neler var neler?

Yalova Bit Pazarı popülerliğini kaybetmiyor. Her yaştan, her kesimden yüzlerce vatandaşın ziyaret ettiği pazar yoğun ilgi görmeye devam ediyor. İnsanlar bu pazara sadece alışveriş yapmak için değil aynı zamanda da gezmek dolaşmak için uğruyor. Bazı vatandaşlar için ise bu pazar artan fiyatlara meydan okuyan bir dost olarak görünüyor.

Artan hayat pahalılığı vatandaşın cebini yakmaya devam ediyor. Pazara alışverişe gelen bir vatandaş sözlerinde, ‘’Artık zamları duymaya o kadar alıştık ki mağazalarda güncel fiyatları takip edemez hale geldik. Bu pazarda ise fiyatlar gerçekten her bütçe için uygun. Hem ikinci el hem de sıfır pek çok ürün bulunuyor. Dar bütçeli vatandaşlar isterlerse ikinci el ürünleri tercih edebiliyor. Aynı zamanda bu pazar geri dönüşüm açısından da büyük bir katkı sağlıyor’’ diye belirtti.

Bit Pazarları ülke genelinde yoğun ilgi gören pazarlar arasında yer alıyor. Pek çok vatandaş bit pazarlarını ziyaret ederek çocukluğuna dönme imkanı yakalıyor. Eski oyuncaklar, antika ev eşyaları, kitaplar ve kasetleri bünyesinde barındıran bu pazarlar aynı zamanda fiyat açısından da pek çok yere oranla hala daha uygun kalıyor.

Yalova Bit Pazarı’nda bu hafta en çok ilgi gören ürünlere baktığımız zaman aksesuar ve giyim ürünleri olduğunu gördük. Vatandaşlar nostaljik ürünlere ve eski kitaplara da aynı şekilde yoğun ilgi gösteriyor.

 

Murat Can Aytemur

 

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.