Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk: "Modern mahalleler oluşturuyoruz"

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde yapılan hizmetlerle ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirdi. Tutuk, Yalova’ya yakışan modern mahalleler oluşturduklarını ifade etti

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2023 00:25
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2023 00:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk: "Modern mahalleler oluşturuyoruz"

Yalova Belediyesi yapılan çalışmalar, hizmet ve yatırımlarla ildeki her mahalleyi daha yaşanası noktalara dönüştürmeyi sürdürüyor. Bu çerçevede Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde yapılan çalışmaları kamuoyu ile paylaşan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, hizmetlerin hız kesmeden süreceğini de sözlerine ekledi. Tutuk, mahallelerin taleplerini öğrenip planlamalarını buna göre yaptıklarını söyledi. Atılan adımların bu sayede hedefine ulaştığının da altını çizen Tutuk, mahallede yapılan çalışmaları şu şekilde özetledi; “Girne Caddesi, Şehit Zeki Alpsoley Caddesi, Şehit Murat Peltek Caddesi, Kemerköprü Caddesi, Kahraman Caddesi, Keykubat Caddesi’ne 5 bin ton sıcak asfalt döktük. Mahallemizde yağmursuyu hatlarını da yeniledik. Bu kapsamda bin 574 metre yağmursuyu hattı yapıldı. İçme suyu hatlarını unutmayarak 954 metre içme suyu hat yapımı da gerçekleştirdik.  

Çalışmaları anlattı

Yollarımızın ve caddelerimizin su tutmasını engellemeye yönelik çalışmalarla toplamda bin 762 metre kanalizasyon hattı 448 metre drenaj hattı yapımını tamamladık. Mahallemizdeki vatandaşlarımız için 2 bin 610 metrekare tretuvar kaldırım çalışması ve 18 bin 894 metrekare parke yol yapımı gerçekleştirdik. Irmak Sokak Akdeniz Caddesi üzeri, Şehit Eren Bülbül Parkı, Tolga Sokak’ta yaşayan çocuklarımızı unutmadık. Bu cadde ve sokaklarda 4 adet çocuk parkını yeniledik. Sedef Sokak,  Akdeniz Caddesi sonu Akyol yanında ise 2 yeni çocuk parkını çocuklarımıza sunduk. Gençlerimizi unutmadık. Onlar için mahallemizde spor sahası inşa ederek doyasıya spor yapmaları için imkan oluşturduk. Sokak ve caddelerimizin temizlik çalışmaları kesintisiz sürdürülürken buralardaki trafik çizgilerini yenileyerek daha güvenli bir trafik akışı sağladık. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız, yaşlılarımız da hizmetlerimizden faydalandılar, faydalanmaya da devam edecekler. Bu çerçevede sıcak yemek yardımından hasta ziyaretine, berber ve kuaför hizmetinden evde temizliğe varıncaya kadar pek çok konuda vatandaşlarımızın yanındayız.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.