Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediye Başkanı Gürel’den belediye birimlerine bayram ziyareti

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, belediye birimlerini tek tek gezerek personeliyle bayramlaştı.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2024 07:26
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2024 07:26
Kaynak: Serap Polat
Yalova Belediye Başkanı Gürel’den belediye birimlerine bayram ziyareti

31 Mart Yerel Seçimlerinden beklediği zaferle çıkan Mehmet Gürel, 5 Nisan Cuma günü Yalova Belediye Başkanlığı görevini Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Naim Ardıç’tan devralarak çalışmaya başladı. Ramazan ayını seçim kampanyasıyla geçiren Mehmet Gürel, Ramazan Bayramı’nın ilk gününü parti teşkilatıyla ve belediye çalışanlarıyla bayramlaşarak geçirdi.



BAŞKAN GÜREL TATLIYLA KARŞILANDI

CHP Yalova İl Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı, Çiftlikköy İlçe Başkanlığı ve Altınova İlçe Başkanlığındaki bayramlaşma programlarına katılan Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, ardından belediyenin birimlerini ziyaret etti. Bayramda çalışan personelleri tek tek ziyaret eden Gürel hem çalışmalar hakkında bilgi aldı hem de personellerin bayramını tebrik etti.

Yalova Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde görev başında olan çalışanlar ve seyahat eden vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Gürel, “Bayram seyahatinde olan tüm hemşerilerimize kazasız belasız bir yolculuk diliyorum.” dedi. Ardından görevleri başında bulunan İtfaiye Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Mezarlık Müdürlüğü personelini ziyaret eden Mehmet Gürel tatlıyla karşılandı. Belediye çalışanlarına nazik karşılamaları için teşekkür eden Gürel, “Tüm personelimize sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram diliyorum.” diyerek personellerle tek tek bayramlaştı.

Serap Polat






 

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.