Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Ak Parti İl Başkanı Umut Güçlü selin vurduğu Teşvikiye'de incelemelerde bulundu!

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, selin vurduğu Çınarcık ilçesine bağlı Teşvikiye beldesinde incelemelerde bulunarak "Hemşehrilerimizin yanındayız, sürecin takipçisiyiz" mesajı verdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2026 18:16
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2026 18:41
Kaynak: Mustafa Turan
Yalova Ak Parti İl Başkanı Umut Güçlü selin vurduğu Teşvikiye'de incelemelerde bulundu!

AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, İl Teşkilat Başkanı Yaşar Demirel, İl Gençlik Kolları Başkanı Kenan Balkaya, Çınarcık İlçe Başkanı Mehmet Özalp ve Teşvikiye Belde Başkanı Erdem Özcan ile birlikte Yalova’da etkili olan kuvvetli sağanak yağış ve beraberinde meydana gelen olumsuzlukları yerinde değerlendirmek üzere Teşvikiye Beldesinde incelemelerde bulunarak DSİ Şube Müdürü Mehmet Kotan’dan bölgedeki son durum ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İnceleme sonrasında açıklama yapan Güçlü, "İlk andan itibaren ilgili kurumlarımızla yakın koordinasyon içerisinde süreci hassasiyetle takip ediyor; yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi, gerekli tedbirlerin alınması ve benzer olumsuzlukların önüne geçilmesi için çalışmaların takipçisi olmayı sürdürüyorum. Bu kapsamda; sahada hemşehrilerimizin yanında olduk.
Rabbim Yalova’mızı, ülkemizi ve aziz milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin" dedi.

Kaynak: Mustafa Turan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.