Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vekil Tahsin Becan KarMarin Tersanesini ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Milletvekili Tahsin Becan ve beraberinde Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, KarMarin Tersanesine giderek istişarelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 16:34
Kaynak: Murat Can Aytemur
Vekil  Tahsin Becan KarMarin Tersanesini ziyaret etti

CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Yalova’da bulunan çeşitli işletmeleri ziyaret ederek bilgi almaya devam ediyor. Vekil Becan son olarak Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek ile birlikte denizcilik sektöründe Yalova’nın önemli tersanelerinden olan KarMarin Tersanesini ziyaret etti. Burada KarMarin Tersanesi yetkilileri Gökhan Koçak ve Ömer Faruk Bakkaloğlu ile birlikte denizcilik sektörünün yaşamakta olduğu mevcut sorunlar hakkında karşılıklı istişarelerde bulunuldu ve devamında ise gelecek projeleri hakkında detaylı bir şekilde görüş alışverişi gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen ziyaret, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek ve KarMarin Tersane yetkilileri Gökhan Koçak ve Ömer Faruk Bakkaloğlu’nun hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. Vekil Becan, misafirperverlikleri adına tersane yetkililerine teşekkürlerini iletirken, tersane yetkilileri de Vekil Becan ve Demiryürek’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.