Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Kaya Soygüzel ile bir araya geldi

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2024 06:22
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2024 06:22
Kaynak: Murat Can Aytemur
Vali Kaya Soygüzel ile bir araya geldi

Yerel seçimlerin üzerinden 3 ay geçti. Seçim sonrası gerçekleştirilen ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri Yalova’da hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’da ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Kaya son olarak İl Özel İdaresi’ne gitti, Vali Kaya’yı burada karşılayan kişi Soygüzel oldu.

Yeniden Yalova İl Genel Meclis Başkanı seçilen Hasan Soygüzel’i makamında ziyaret eden Vali Kaya, Başkan Soygüzel’e hayırlı olsun dileklerini iletti ve görev süresince başarılar diledi.

İkili daha sonra Yalova ve köyleri üzerine sohbet ederken aynı zamanda da ileriye dönük çalışmalar üzerine fikir alışverişleri gerçekleştirerek istişarelerde bulundular. Gerçekleştirilen görüşme hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son bulurken, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, nazik ziyaretlerinden dolayı Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’ya teşekkürlerini iletti. Vali Kaya ise misafirperverliği adına Soygüzel’e teşekkür etti.

Bu ziyaretler, Yalova'da yerel yönetimler arasındaki iş birliğini ve koordinasyonu artırmaya yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.