Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tutuk ve Güçlü, vatandaşlarla buluştu

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Dere Mahallesi ve Cumhuriyet Caddesi esnafına ziyarette bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2023 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2023 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Tutuk ve Güçlü, vatandaşlarla buluştu

Bayraktepe Mahallesi’nde ise ev ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Tutuk, yapılan ziyaretlerde hemşehrilerinin talep ve önerileriyle yakından ilgilendi. Tutuk, “Hemşehrilerimin önerileri bana bir yol gösterici, onlardan aldığım dualar ise benim için bir motivasyon kaynağı” dedi

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, gönül belediyeciliği anlayışı ile hareket ederek tüm vatandaşların yanında olmaya gayret gösterdiklerini dile getirdi. Başkan Tutuk, “Bir yandan ilimizi daha yaşanılabilir bir yer haline getirmek için aşk ve gayretle çalışırken, bir yandan da hemşehrilerimizin hanelerine konuk olarak, onlarla bir araya geliyoruz” diye konuştu.

Tutuk ve Güçlü’den ev ziyaretleri

Başkan Mustafa Tutuk, gün içerisindeki yoğun çalışma programının ardından hemşehrilerinin evlerine konuk olmaya, ev ziyaretlerinde bulunmaya da devam ediyor. Başkan Tutuk, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü ile birlikte Bayraktepe Mahallesi’nde Aydın ve Terler Ailelerinin hanelerine misafir oldu, Seçim Sokak sakinleri ile bir araya geldi. Hasta ziyareti ve yeni doğan ziyaretinde de bulunan Başkan Tutuk, “Güzel şehrimiz Yalova’mızı daha iyi noktalara getirebilmek için hemşehrilerimizin talep ve önerileri bizlere yol gösterici, edilen hayır duaları ve iyi dilekler ise bizler için ayrı bir motivasyon kaynağı oluyor. Bu yaptığımız ziyaretlerde de hemşehrilerimizin talep ve önerilerini dinleyerek, yeni doğmuş bebeklerimize göz aydınlığı, hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Her zaman vatandaşlarımızla iç içe olmaya ve bu tür ziyaretler yapmaya devam edeceğim. Bizlere evlerini ve gönül kapılarını açan hemşehrilerime teşekkür ediyor, her zaman yanlarında olduğumu belirtmek istiyorum” açıklamasında bulundu.

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü ise kente yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Güçlü, “Yalova’mız için çalışmaya devam ediyoruz. Yalova’mızın ihtiyaçlarına cevap verecek projelerimiz var. Vatandaşlarımızın desteğiyle Yalova’mızı daha güzel bir şehir yapacağız” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.