Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TUTUK DEPREMZEDELERE ERZAK PAKETİ DAĞITTI

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve eşi Gökşen Tutuk, Hatay’ın Hassa ilçesindeki depremzedeleri ziyaret etti. Çadır kentte incelemelerde bulunan Tutuk, ramazan ayının son gününde erzak paketi dağıttı

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2023 09:50
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2023 09:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
TUTUK DEPREMZEDELERE ERZAK PAKETİ DAĞITTI

Başkan Mustafa Tutuk, deprem bölgesine ilk ulaşan ekiplerden birinin Yalova Belediyesi olduğunu ve depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için Yalova halkıyla bütün olduklarını söyledi.

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve eşi Gökşen Tutuk, Hatay’a gitti. Burada ilk olarak Hatay iline koordinatör vali olarak gönderilen Yalova Valisi Muammer Erol’u ziyaret eden Tutuk ardından Hassa’daki çadır kenti ziyaret etti. Depremzedelerin sorunlarını dinleyen Tutuk, onlara moral verdi. Tutuk, ramazan ayının son gününde depremzede vatandaşlara erzak paketi dağıtımı da gerçekleştirdi. Burada depremzedelerle sohbet eden Tutuk, “Depremin ardından afet bölgesine ilk ulaşan ekiplerden birisi Yalova Belediyesi idi. O günden sonra da deprem bölgesindeki depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak adına Yalova halkı ile tam bir bütün olduk ve depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya çalıştık. İlimizde deprem bölgesinden gelen depremzede vatandaşlarımızı da en iyi şekilde ağırlamak adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

Tutuk, Hatay ilinde depremzedelerle dertleşerek onların yanında olduklarını belirtti. Tutuk, “Ramazan ayında da depremzede vatandaşlarımıza erzak paketleri gönderdik. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak adına tüm imkanlarımızı ortaya koyduk. Bundan sonra da her zaman yanınızda olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.