Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Hersek Bölgesinde kurulu bulunan sanayi sitesi esnafını ziyaret etti. Sanayi esnafının görüş, öneri ve isteklerini dinleyen Başkan Oral, önümüzdeki sürece ilişkin görüş alış verişinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2023 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2023 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
“TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Hersek Bölgesindeki sanayi esnafını ziyaret etti. Başkan Oral’a AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Kent Konseyi Başkanı Ali Yurt, AK Parti Altınova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın ve Altınova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kısa da eşlik etti.
“Var gücümüzle çalışıyoruz”
Çalışma hayatının içerisinde bulunduğu zorlukları bildiklerini belirten Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, bu zorlukları gidermek adına var güçleri ile çalışacakların söyledi. Başkan Oral, “Toplumun farklı kesimlerine yönelik yaptığımız ziyaretlerde partimize büyük bir teveccüh ve güven var. 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerle birlikte değerli vatandaşlarımızın bizlere yeniden yetki vereceğine olan inancımı yinelemek istiyorum. AK Parti iktidarının ülkeye kazandırdığı değerleri daha da üst noktalara taşımak için sizlerin desteği çok önemli. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği gibi halkımızı ilgilendiren her kararı bir araya gelerek, ortak akıl, anlayış ve uzlaşmayla alıyoruz. Yapmış olduğumuz ziyaretler de bunun en güzel göstergesi. Allah’a hamdolsun iktidarımız boyunca hem ilçemizde hem ilimizde hem de ülkemizde devasa yatırımlar hayata geçti. Bu yatırımlardan birisi de hiç şüphesiz milli ve yerli otomobilimiz TOGG. Türkiye’nin otomobili TOGG’un dışa açılım planlamasındaki öncelikli hedefi Avrupa piyasasında söz sahibi konuma gelmek” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.