Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Termal Belediyesi’nden borçlulara yapılandırma imkanı

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, ilçe halkına müjde vererek belediyeye olan borçlarını yapılandırma imkanı sağladıklarını açıkladı. Acar, 31 Mayıs 2023 tarihine kadar başvuru yapılması halinde vadesi geçmiş borçların kolaylıkla ödenebileceğini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2023 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2023 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Termal Belediyesi’nden borçlulara yapılandırma imkanı

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, ilçe halkına seslenerek belediyeye olan borçlarını yapılandırma fırsatı sunduklarını duyurdu. Acar, 7440 sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında vadesi geçmiş su, emlak vergisi, çevre temizliği vergisi, ilan ve reklam vergisi, idari para cezası, kira ve diğer ücret borçlarının yapılandırılabileceğini belirtti. Acar, yapılandırma başvurularının 31 Mayıs 2023 tarihine kadar yapılması gerektiğini hatırlatarak, “Bu fırsatı kaçırmayın. Borçlarınızı yapılandırarak hem belediyemize hem de kendinize bir iyilik yapın. Yapılandırma sayesinde borçlarınızı daha kolay ödeyebilirsiniz” dedi.

Yapılandırma başvurularının belediyenin internet sitesinden veya şahsen yapılacağını ifade eden Acar, borçlulara kolaylık sağlamak için gerekli tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.